Алън Годфри и връзката му с НЛО и смъртта на

...
Алън Годфри и връзката му с НЛО и смъртта на
Коментари Харесай

Алън Годфри и връзката му с НЛО и смъртта на Зигмунд Адамски

Алън Годфри и връзката му с НЛО и гибелта на Зигмунд Адамски …Алън Годфри е пенсиониран служител на реда от Западен Йоркшир, Обединеното кралство.Сутринта на 28 ноември 1980 година, до момента в който е към момента на дейна работа, той проверява случай на изчезнало стадо крави. Шофира полицейската си кола и оглежда региона. Изведнъж, на пътя начело вижда ярка светлина, която разказва като „ въртящ се обект “.

 Алън Годфри
Алън ГодфриПолицаят се пробва да потърси помощ по радиото, само че оборудването стопира да работи. Внезапно обектът изчезва, а самият Алън се оказва на 27 метра по-надолу на пътя. Според него има загуба на време от почти 25 минути. Вижда, че ботушът му е раздвоен, а на крайници си има червен знак.По-късно, Годфри се подлага на хипнотична регресия и си спомня по какъв начин лъч светлина го ослепява, след което той припада. Събужда се и вижда по какъв начин дребни същества и висок мъж с брада му вършат медицински обзор.
След време обаче, Годфри споделя, че частта с отвличането, която споделя под внушаемост, евентуално е сън, заявявайки:„ Никога не съм казвал, че съм бил похитен от извънземни. “Това изказване, евентуално има връзка с негово по-раншно следствие и заканите на тайнствен мъж …Няколко месеца преди срещата си с НЛО Алън е забъркан в тайнствен случай. В следобедните часове на 9 юни 1980 година е открит мъртъв мъж, който по-късно е разпознат като 56-годишния Зигмунд Адамски. Той живее в населено място на към 30 км от мястото, където е открит, и е в неопределеност от 6 юни, когато потегля да купува хранителни артикули и не се завръща.Алън е извикан да проверява случая. Мъртвият мъж лежи по тил на върха на висока купчина въглища. Якето, с което е облечен е закопчано изкривено, ризата, часовника и портфейла му липсват, а обувките са вързани погрешно.Главата на Адамски е съвсем обръсната и има пръстен от следи от изгаряне. От рана на врата се стича слузесто жълто-зеленикаво вещество.

 Зигмунд Адамски
Зигмунд АдамскиНяма пътека, по която тялото да е попаднало там. Сякаш то е хвърлено от горната страна. Годфри споделя пред кореспонденти, че има вяра, че е допустимо Адамски да е бил похитен от извънземни и подложен върху купчината въглища „ от някого или нещо “.Други теории допускат, че Зигмунд е погубен от сътрудници на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) или че е ударен от кълбовидна гръмотевица.След срещата на Алън с НЛО през месец ноември, двата случая са свързани от медиите и Годфри оказва се име.Четете още: Случай на похищение от извънземни в летния лагер Бъф ЛеджПо време на изявление за examinerlive.co.uk, той напомня, че казусът е привлякъл вниманието на висши офицери и тайнствен мъж, който съгласно него е държавен сътрудник.На журналиста Дани Робинс, Алън споделя, че един ден го приканват в кабинета на неговия основен контрольор. В кабинета видял седнал мъж в цивилно облекло.Алън си спомня:„ Аз се показах и попитах кой е той. Отговори ми: „ Всичко, което би трябвало да знаете, е, че аз съм човек от министерството “. “Дали е имал поради Министерството на защитата, друго държавно министерство или нещо напълно друго, Алън не знае.Годфри вижда, че схема, която е направил на НЛО, до момента в който е седял в полицейската си кола и следил светещия въртящ се обект, е в досието на мистериозния мъж.Той споделя:„ Съгласно Закона за служебните секрети ми беше подредено да не разгадавам нищо на медиите … по отношение на Адамски или моята среща с НЛО. “Алън споделя, че е имал още една среща с мъжа от „ министерството “, който разказва като „ нахален и безсърдечен “. Един ден, той пие халба бира в локална механа, когато злокобният мъж се появява още веднъж. Целта му е да сплаши служителя на реда, с цел да резервира мълчанието си.Алън споделя:„ Казах му да ме остави на мира. По-късно напусках полицията на Западен Йоркшир, а животът ми стартира да се разпада. Това ме унищожи. Това ме промени изцяло. В последна сметка пиех по бутилка уиски всеки ден. Бях съвсем пияч. Това ме докара до обезсърчение. Бракът ми се разпадна. Озовах се в таванската стая на другар, бях на дъното.Винаги ще помня този Коледен ден. Нямах пари. Дори не можах да купя коледни дарове на децата си … Бях в безспорен срив. ”Оттогава Алън приказва за тестването си и има вяра, че държавното управление е забъркано в съсипването на кариерата и на живота му. Не знае дали това, че споделя за случаите ще му навреди, само че той взема решение да не мълчи …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР