Ала Пугачова и Максим Галкин опитват по всякакъв начин да

...
Ала Пугачова и Максим Галкин опитват по всякакъв начин да
Коментари Харесай

Лукс: Алла Пугачова живее като истинска кралица - в замък и с прислужници

Ала Пугачова и Максим Галкин пробват по всевъзможен метод да опазят персоналния си живот. Те живеят от дълго време в същински палат, в който са влизали единици. Неотдавна, обаче, двамата се взеха решение и поканиха публицисти в дома си, с цел да покажат по какъв начин живеят. Там фактически има какво да се види.

Максим Галкин мечтае от дете да живее в палат. Дори признава, че е сънувал по какъв начин би трябвало да наподобява дома му. Затова, когато видял с нищо неосезаем рид в селцето Гряз, решил, че точно на това място би трябвало да бъде издигнат замъкът му.

Днес парцелът на Пугачова и Галкин се разполага на сектор от 1 хектар. Замъкът е с повърхност 3000 кв. метра и е с шест етажа, 20 стаи, от тях - единствено 5 гостни, асансьор, под земята гараж за четири коли, оранжерия и зимна градина и още две къщички за прислугата. Интериорът на замъка е завършен в типичен викториански жанр, по тази причина и всяка мебел в дома е съзнателно състарена.



На първия етаж е ситуирана голяма зала с огромна дъбова маса, камина и полюлеи от муранско стъкло. Подобни полюлеи са красили резиденцията на Николай II.

На първия етаж е ситуирана също по този начин и кухнята, снабдена с най-модерно съоръжение. Според експерти единствено нейната цена е към 700 хиляди евро.



Спалнята на Максим и Ала е на последния етаж. Тя е решена в италиански жанр. Да се стигне до нея може както с асансьор, по този начин и по стълбище, направена по поръчка за 100 хиляди евро.



За Ала като за същинска примадона, е направена и обособена стая към спалнята, решена в червен цвят.







По думите на експертите, с цел да се поддържа подобен голям дом чист, са нужни доста обслужващ личен състав – икономки, готвач, гранимари, чистач на басейна, защита. Решението за избора на личен състав се паднало на Максим, който предпочел да наеме филипинки, които не приказват съветски език, с цел да не издават секрети от персоналния живот на звездното семейство.



Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР