Ал Якуинта победи Кевин Лий в Милуоки чрез единодушно съдийско

...
Ал Якуинта победи Кевин Лий в Милуоки чрез единодушно съдийско
Коментари Харесай

Якуинта: Ще е смешно, ако Конър получи реванша срещу Хабиб,а не аз


Ал Якуинта победи Кевин Лий в Милуоки посредством единомислещо съдийско решение по време на последното издание на UFC по телевизята FOX. Успехът на състезателя от Ню Джързи сигурно ще го сложи в диалога за купата в лека категория. Якуинта към този момент имаше късмет да се бие за златния пояс в категорията по време на UFC 223. Това стана при отпадането на Тони Фъргюсън от следващия плануван дуел против Хабиб Нурмагомедов. Тогава Ал имаше по-малко от седмица предупреждение, само че все пак съумя да издържи цели пет рунда против непобеждавания дагестански играч.

След впечатляващата победа посредством съдийско решение над Лий, той има вяра, че заслужава реванш против Хабиб доста повече в сравнение с Конър Макгрегър.

" Ако Конър получи реванша вместо мен, мисля, че това би било смешно!”, сподели Якуинта в изявлението след успеха. Той припони, че Макгрегър е бил приключен посредством душене, макар цялото време, което е имал да се приготви за граплинга на Хабиб, а самият Ал издържал до край без особена подготовка против представителя на AKA.

Якуинта показа пред кореспонденти, че съгласно него до края на 2019 година той ще успее да се добере до шампионската позиция на дивизията. Самият Нурмагомедов употребява обществените мрежи, с цел да поздрави Ал с триумфа му:

“Поздравления! Знам какъв брой си мощен. Заради това чаках твоя дуел.”

Congratulations @ALIAQUINTA
I know how strong you are, that's why I was waiting for your fight. #truetalker
— khabib nurmagomedov (@TeamKhabib) December 16, 2018 Смятате ли, че Iaquinta ще получи реванша си против Нурмагомедов и мислите ли, че ще успее да се оправи по-добре от предния път?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР