Ал Пачино и Нур Алфала са двойка сравнително отскоро. Те

...
Ал Пачино и Нур Алфала са двойка сравнително отскоро. Те
Коментари Харесай

Готвят ли се за сватба Ал Пачино и 29-годишната му приятелка

Ал Пачино и Нур Алфала са двойка относително неотдавна. Те излизат от 2022 година, само че пък очевидно не се тормозят от бързото развиване на връзката им и преди по малко от половин година даже се роди първото им бебе.
 Ал Пачино и Нур Алфала - какво се случва сред артиста и 29-годишната му другарка
Какво в действителност се случва сред Ал Пачино и 29-годишната му другарка

По всичко проличава, че имат доста комплицирани взаимоотношения

Момченцето носи името Роман и е четвърто дете за 83-годишния артист. Той е татко на 33-годишната Джули Пачино и 22-годишните близнаци Оливия и Антон Пачино от двете му предходни партньорки.

През септември обаче изненадващо пристигна новината, че 29-годишната другарка на  е поискала цялостно настойничество над бебето. По-късно стана ясно, че  в последна сметка е получила своето и наред с това е договорила и прехрана.

Според документи, с които Entertainment Tonight настояват, че са се сдобили, тя би трябвало да получи еднократно сумата от 110 000 $, а всеки месец да прибира по 30 000 $ на месец съществена прехрана. Наред с това в края на годината Алфала евентуално ще получи и спомагателна сума в размер на до 90 000 $ според от приходите на Пачино. И това даже не е всичко.

От тази година артистът би трябвало да влага по 15 000 $ годишно във фонд за образованието на най-малкото си дете и да заплаща всички негови медицински разноски, които не се покриват от застраховка.

Предвид това, мнозина евентуално биха си помислили, че сред  и  има съществени проблеми. Не такава обаче е истината съгласно източник на Entertainment Tonight. По думите му двамата в действителност към момента са дружно и с готовност са стигнали до съглашението по отношение на сина им Роман.

Колкото и особени да наподобяват взаимоотношенията сред артиста и приятелката му, очевидно въпреки всичко работят в тяхната обстановка. Пред TMZ Нур Алфала разкрива, че има намерение да прекара празниците с Пачино. Друго, което тя обаче издава за по-далечното си бъдеще с артиста, е, че не възнамерява да има женитба, защото не е от вида дами, които мечтаят да бъдат съпруги.
 Ал Пачино и Нур Алфала пет месеца след раждането на сина им - детайлите за издръжката, попечителството и дружно ли са още
Каква прехрана ще заплаща Ал Пачино на 29-годишната си другарка

Нур Алфала не играе на дребно

Е, Ал Пачино очевидно също не изгаря от предпочитание да минава под венчилото. Предвид, че в никакъв случай до момента не е бил женен, явно и той не се възприема като доста фамилен вид човек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР