Ал-Насър постигна драматична победа с 4:3 над Ал-Духаил в третия

...
Ал-Насър постигна драматична победа с 4:3 над Ал-Духаил в третия
Коментари Харесай

Роналдо с нов силен мач в азиатската Шампионска лига

Ал-Насър реализира трагична победа с 4:3 над Ал-Духаил в третия кръг от груповата фаза на Азиатската Шампионска лига. Кристиано Роналдо собственоръчно донесе триумфа на отбора от Саудитска Арабия с два гола и асистенция.

По този метод Ал-Насър продължава да е водач в група " Е " с цялостен актив от 9 точки и значително си обезпечи присъединяване в директните елиминации.

Роналдо е в невероятна форма през последните седмици и към този момент има цели 33 гола в общо 38 мача с екипа на Ал-Насър. Португалецът е вкарвал най-малко по 20 попадения на клубно равнище в 17 разнообразни сезона и може да се похвали с рекордните в историята 783 победи.

Кристиано подаде за гола, с който Андерсон Талиска откри резултата в 25-ата минута, а при започване на второто полувреме Садио Мане повиши на 2:0. В 61-ата минута Роналдо сътвори нещо доста красиво. Той настройки топката на левия си крайник и с мощен шут от границата на наказателното поле усили задатъка на домакините.

При 3:0 всичко изглеждаше решено, само че единствено в границите на 4 минути Исмаил Мохамад и Аломез Али върнаха интригата. Надеждите на отбора от Катар бяха попарени от Кристиано Роналдо, който вкара второто си попадение в дуела след центриране на Султан Ал-Ганам в 81-ата минута. Малко по-късно Майкъл Олунга от Ал-Духаил оформи крайния резултат.

Следващият мач на Роналдо и компания е посещение на Ал-Фейха в шампионата на Шампионската лига. След 10 кръга Ал-Насър е трети в класирането с 22 точки - 4 по-малко от водача Ал-Хилал.
 Роналдо разгласи огромна вест за бъдещето си
Роналдо разгласи огромна вест за бъдещето си

Португалецът към момента не мисли за пенсиониране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР