Ал Насър официално представи Кристиано Роналдо като ново попълнение, пише

...
Ал Насър официално представи Кристиано Роналдо като ново попълнение, пише
Коментари Харесай

Официално: Кристиано Роналдо е играч на Ал Насър

Ал Насър публично показа Кристиано Роналдо като ново попълнение, написа dsport.

37-годишният португалецпозира с фланелката на клуба от Саудитска Арабия.

„ Това е повече от история. Това е трансфер, който няма единствено да тласне нашия клуб към постигането на триумфи, само че ще тласне и цялото състезание, нация и бъдещите генерации, тъй че момчета и девойки да бъдат най-хубавата си версия. Добре пристигнал, Кристиано, в новия ти дом “, написаха от Ал Насър при официализирането на договорката с Роналдо.

Един от най-хубавите модерни футболисти се трансформира в свободен сътрудник по време на Световното състезание в Катар. Неговият контракт с Манчестър Юнайтед беше преустановен по взаимно единодушие след скандалното изявление с Пиърс Морган, в което атакува „ алените дяволи “ и мениджъра Ерик загар Хаг.

По неофициална информация договорът е за две години, за които някогашният състезател на Манчестър Юнайтед, Ювентус и Реал Мадрид ще получи 175 милиона паунда или 87.5 милиона на сезон. Детайли от контракта към момента не са разкрити. В саудитския отбор Кристиано ще е съотборник с някогашния вратар на Арсенал Давид Оспина и някогашния халф на Байерн Мюнхен Луис Густаво.

„ Визията на Ал Насър е доста вдъхновяваща и впечатляваща. Нямам самообладание да изпитам изживея опит в друга лига и друга страна. Развълнувам съм да се причисля към новите си съотборници допустимо най-скоро “, бяха първите думи на Кристиано като състезател на Ал Насър.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР