Ал Хорфърд реализира решителен кош за победата на Бостън с

...
Ал Хорфърд реализира решителен кош за победата на Бостън с
Коментари Харесай

Ал Хорфърд донесе драматична победа на Бостън в НБА

Ал Хорфърд осъществя съдбоносен панер за успеха на Бостън с 97:96 вкъщи над Портланд в среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация. Хорфърд се отличи с 22 точки и 10 битки за четвъртия пореден триумф в актива на Селтикс.

Деймиън Лилард се отличи с реализирането на последните осем точки за гостите, в това число и тройка тъкмо 7.2 секунди преди края, с цел да даде задатък за Блейзърс с 96:95. Си Джей Маккълъм беше най-резултатен за Бостън с 22 точки, до момента в който Лилард приключи с 21 точки.

Голяма част от ентусиастите в "ТиДи Гардън " носеха екипи Ню Ингланд, показвайки поддръжката си за Пейтриътс броени часове преди началото на Супер Боул. Екранът в залата се спря и на почитател на другия финалист в шампионата по американски футбол Филаделфия Ийгълс, който беше освиркан от последователите на домакините.

В друга среща от НБА Оклахома Сити загуби вкъщи от Лос Анджелис Лейкърс със 104:108. Брук Лопес се отличи с 20 точки, а неговият съотборник Джулиъс Рандъл добави още 19 точки за спечелилите. Поражението е четвърто следващо за Тъндър.

Ръсел Уестбрук вкара 36 точки, а Пол Джордж приключи с 26 точки за състава на домакините. Оклахома имаше осем поредни победи преди слабата си серия все още.

Само 24.7 секунди преди края тройка на Джордж понижи задатъка на Лейкърс единствено на три точки - 104:107. Джулиъс Рандъл беше фаулиран 17.9 секунди преди финалната сирена, осъществя един от наказателните удари, а Лос Анджелис овладя отскочилата от коша топка при второто осъществяване.

Торонто победи гостуващия Мемфис със 101:86, а Делън Райт се отличи с 15 точки. Демар Дероузън и Фред ван Флийт осъществиха по 13 точки за Раптърс. Йонас Валанчунас означи 12 точки, а Кайл Лоури се отличи с 11 точки за спечелилите. Марк Гасол беше най-резултатен за Гризлис със своите 20 точки.

Ерик Бледсоу се отличи с 28 точки за успеха на Милуоки като посетител против Бруклин със 109:94. Демар Керъл и Карис Левърт вкараха по 15 точки за Нетс. Домакините записаха шестото си проваляне в последните седем дуела в Лигата. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР