Аквамен се превърна в тотален хит и даде надежда на

Аквамен се превърна в тотален хит и даде надежда на ...

Светът на Аквамен се разширява с нов филм.


"Аквамен" се превърна в тотален хит и даде надежда на феновете на DC, че хегемонията на Marvel може да бъде прекъсната в близко бъдеще.  
"Аквамен", Джейсън Момоа, DC и ново постижение за филма в бокс офиса
"Аквамен" покори нов връх

Комиксовите герои на DC имат нов лидер

Приходите говорят достатъчно и са една от причините вече да се говори за втори филм. Те са и в основата на нов проект, който Warner Bros. подготвят. Става дума за spin-off (филм или сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти), който с работното заглавие The Trench, пише The Hollywood Reporter. 

Публикация, споделена от TRIBO DC (@tribodc) на Яну 19, 2019 в 3:54 PST

Той ще се фокусира върху кръвожадните същества, които обитават дъното на океана, известни като Падналите. Те са били жители на Атлантида, но когато градът е потънал, са останали на повърхността и са се превърнали в създанията, които видяхме в "Аквамен".

Публикация, споделена от Dani (@dk_esq) на Фев 8, 2019 в 7:59 PST

Сцената от филма, когато Артър Къри (Джейсън Момоа) и Мера (Амбър Хърд) трябва да преминат през тяхното кралство, носи привкус на филмите, които сме свикнали да виждаме от Джеймс Уан. А The Trench ще бъде с абсолютно същия привкус.  
"Аквамен" с Джейсън Момоа и какво да очакваме от филма
Какво да очакваме от „Аквамен“ с Джейсън Момоа

DC се нуждае точно от такива филми, ако иска да настигне Marvel

Филмът все още няма режисьор, но добрата новина е, че Джеймс Уан ще бъде един от продуцентите. Сигурно е, че основните герои от "Аквамен" няма да вземат участие в подготвяния spin-off. 

Източник: lifestyle.bg