Аквамен се превърна в тотален хит и даде надежда на

...
Аквамен се превърна в тотален хит и даде надежда на
Коментари Харесай

Светът на Аквамен се разширява с нов филм

" Аквамен " се трансформира в цялостен шлагер и даде вяра на почитателите на DC, че хегемонията на Marvel може да бъде прекратена в близко бъдеще.

" Аквамен " покори нов връх

Комиксовите герои на DC имат нов водач

Приходите приказват задоволително и са една от аргументите към този момент да се приказва за втори филм. Те са и в основата на нов план, който Warner Bros. приготвят. Става дума за spin-off (филм или сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти), който с работното заглавие The Trench , написа The Hollywood Reporter.

Публикация, споделена от TRIBO DC (@tribodc) на Яну 19, 2019 в 3:54 PST

Той ще се концентрира върху кръвожадните същества, които населяват дъното на океана, известни като Падналите. Те са били поданици на Атлантида, само че когато градът е потопен, са останали на повърхността и са се трансформирали в създанията, които видяхме в " Аквамен ".

Публикация, споделена от Dani (@dk_esq) на Фев 8, 2019 в 7:59 PST

Сцената от кино лентата, когато Артър Къри (Джейсън Момоа) и Мера (Амбър Хърд) би трябвало да преминат през тяхното кралство, носи привкус на филмите, които сме привикнали да виждаме от Джеймс Уан. А The Trench ще бъде с безусловно същия привкус.

Какво да чакаме от „ Аквамен “ с Джейсън Момоа

DC се нуждае тъкмо от такива филми, в случай че желае да настигне Marvel

Филмът към момента няма режисьор, само че положителната вест е, че Джеймс Уан ще бъде един от продуцентите. Сигурно е, че главните герои от " Аквамен " няма да вземат присъединяване в подготвяния spin-off.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР