Акушер-гинеколог в столичната болница Шейново е била ударена от мъж

...
Акушер-гинеколог в столичната болница Шейново е била ударена от мъж
Коментари Харесай

Мъж удари лекар след отказ да получи плацентата на новороденото му дете

Акушер-гинеколог в столичната болница " Шейново " е била ударена от мъж тази събота, откакто отказала да му даде плацентата на новороденото му дете. За случая заяви Софийската районна прокуратура, която прецизира, че мъжът е арестуван през вчерашния ден за период от 72 часа.

Пред Би Ти Ви изп. шеф на " Шейново " Румен Велев изясни, че потърпевшият доктор е Албена Гагова. Именно тя е изродила бебето, като единствено 10 минути след операцията бащата Владимир Стоянов е изискал от нея да му даде плацентата на новороденото. Той твърдял, че имал разрешението на Велев, само че откакто получил нов отвод обвиненият ненадейно блъснал лекаря в региона на главата.

" Аз с него не съм разговарял по тази тематика. Плацента не може да се дава просто по този начин, има си законови процедури. Бащата ми е разказвал, че се занимава с генетични проучвания и е работил в Англия ", посочи Румен Велев.

Той сподели още, че потърпевшата Албена Гагова не е в положително положение. Тя е била в безсъзнание 20-25 минути. От удара носът ѝ е строшен, има и скъсване на горната джука.

Владимир Стоянов е притеглен като обвинен за нанасяне на лека телесна щета, за което може да влезе в пандиза за интервал от една до пет години. От прокуратурата прецизират, че следствието по случая продължава.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР