Акумулаторът за автомобили е вид консуматив, който след определен период

...
Акумулаторът за автомобили е вид консуматив, който след определен период
Коментари Харесай

Кога акумулаторът е за смяна

Акумулаторът за коли е тип консуматив, който след избран интервал на приложимост би трябвало да се подмени с нов. Как да разберем по кое време амперите са намалели и е настъпил моментът и кое кара клемите да се окисляват? Къде в София или в онлайн магазин е допустимо да намерим качествени и истински маркови решения?
Как да разберете по кое време е за промяна вашият батерия
Най-голямата и сензитивна индикация за това, че е настъпил моментът за замяна е когато батерията стартира бързо да изчерпва сегашния си запас от напрежение (V(волта)) и ток (А(ампера)). Това в действителност съставлява и неговия потенциал, който в тази ситуация е почнал да понижава, тъй като след избран брой на зарядно-разрядни цикли, вътрешната клетъчна конструкция на изделието стартира да се унищожава. За покупката на качествени нови маркови решения, погледнете в нашия онлайн магазин.
Това утежняване в индикатора за потенциала и бързата загуба на ампери е изключително видимо през студените зимни месеци, когато моторът отхвърля да възпламени заради непълен стартерен ток. Това ясно се вижда и при отслабналата светлина на светлините, както и неправилната работа на останалите ел. потребители в колата. Защо обаче клемите би трябвало да са чисти и за какво окисляват? Къде в София и в кой онлайн магазин можете да откриете маркови дълготрайни решения?
Защо се окисляват клемите
Съществуват няколко аргументи, заради които оловните клеми на акумулатора се окисляват:
- Изтичане на електролит - при презареждане, късо съединяване на клетките, пукнатини в корпуса. В подобен случай при избрани количества понижава и потенциалът както и амперите на батерията;
- Неизправности в ел. инсталацията - нормално се дължи на погрешен контакт сред полюсите на акумулатора и клемите;
- Запушване на вентилационните отвори - води до повишение на налягането на електролита и неговото приключване от междина.
В профилираните онлайн магазини могат да бъдат открити препарати за премахване на окисляването към клемите. Също, при откачане на кабелите, знайте, че първо се отстранява минусовият кабел, а по-късно плюсовият. При противоположния случай и нехайство от страна на лидера може да се получи късо съединяване.
Къде в София може да си закупите нов
Нови маркови и истински батерии в София или в онлайн магазин, които при вярна поддръжка и приложимост да устоят до към 8 години, можете да откриете на MaxCar.bg. Ние работим само с оторизирани от известните производители дилъри за страната, тъй че подсигуряваме високото качество на предлаганите от нас авточасти и техния генезис на най-хубавите цени. Предлаганите при нас разновидности са в голям брой разновидности на амперите и с ниско равнище на окисляване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР