Актьроът Иво Аръков пробива в турското кино. Звездата от „Скъпи

...
Актьроът Иво Аръков пробива в турското кино. Звездата от „Скъпи
Коментари Харесай

Иво Аръков влиза в турски сериал

Актьроът Иво Аръков пробива в турското кино. Звездата от „ Скъпи наследници” и „ Фамилията” изненадващо се оказа с основна роля в турски сериал.

Бившето гадже на Мика Стоичкова става част от новия турски екшън „ Сблъсък”. Очаква се лентата да се завърти скоро и у нас, а сътрудници на Аръков ще бъдат не други, а Онур Сайлак от „ Гордата Аси” и суперзвездата на турското кино Къванч Татлату.

Аръков се появява към 17-ти епизод от сериала и влиза в ролята на началник на съветската мафия. Той ще е водач на бандюгите, израснал по пандизите, интелигентен и доста остроумен. Къванч от своя страна влиза в ролята на началник на отдела „ Борба с проведената престъпност”. И точно той ще партнира в огромна част от сцените с българския артист.

Първоначално ролята на Аръков трябвало да бъде дребна, само че откакто видели работата му пред камерите, режисьора и сценаристите решили много да я разширят. Така нашенецът се трансформира в един от централните персонажи в историята и ще прекара на фотосите много по-дълго, написа „ България днес”.

Междувременно стана ясно, че той несъмнено си прекарва ужасно в Турция. Аръков даже показа фотоси от храма „ Света София” и стих на ария на туркинята Зухал Олджай.

Освен с Къванч, артистът се е сработил сполучливо и с Онур Сайлак, а двамата са пренесли професионалното си другарство и в живота. Те постоянно могат да бъдат видени да се забавляват из локални клубове или из града.

„ Да му е честито на Иво, че и на нас! Изглежда добре, сменил е „ мармаладения” образ с „ пичовски”, кефят се последователки на артиста в обществените мрежи.

Това в действителност е извънреден пробив за артиста, защото турските продукции са на международно равнище и вратите, които отваря турското кино са огромни.
Още повече, че сериалите с присъединяване на Къванч са едни от най-гледаните в Турция, Русия, България и други европейски страни.

На родния екран Аръков продължава да се изявява главно с ролята си на водещ в „ Мармалад”. След пробива му в Турция обаче и триумфът му със „ Скъпи наследници” и „ Фамилията”, доста е допустимо да го забележим и в други планове в южната ни съседка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР