Актьорството също е просто само професия. И е напълно в

...
Актьорството също е просто само професия. И е напълно в
Коментари Харесай

Шестима актьори, които ненавиждат ролите, направили ги прочути

Актьорството също е просто единствено специалност. И е изцяло в реда на нещата артистът не всеки път да харесва ролята, за която е бил определен. Недоволството на някои даже прераства в ненавист към въпросната роля. Но какво ли не прави човек, с цел да си заплати наема…

1. Робърт Патинсън: Едуард Кълън е 107-годишен девственик със съществени отклонения “.

Преди присъединяване си в „ Здрач “ Робърт Патинсън не е измежду най-известните холивудски артисти.  Лицето му е познато само от „ Хари Потър и огненият бокал “, където извършва ролята на Седрик Дигъри. Постига пробив в киното едвам с помощта на „ Здрач “ и ролята на вампира Едуард Кълън. Но по никакъв начин не харесва героя си и даже ненавижда ролята си.  Той споделя следното за Едуард Кълън:  „ Едуард е просто смехотворен. Колкото по-навътре навлизах в сюжета, толкоз повече намразвах този вид. Освен това е един 107-годишен девственик, който явно страда от съществени комплекси “. В омразата си към Едуард артистът стига до такава степен, че изяснява по какъв начин трябвало да наподобява запечен и надрусан, с цел да се слее с облика му.

2. Блейк Лайвли:  „ Сирина доставя хората с кокаин и спи с приятеля на друго момиче “.

Актрисата става световноизвестна с телевизионния сериал „ Клюкарки “, в който извършва ролята на богаташката и дива купонджийка Сирина ван дер Удсън. Докато доста млади девойки виждат в Сирина образец за подражателство, Блейк Лайвли не проумява държанието на героинята си и изяснява: „ Не бих се гордяла с това да доставям народа с кокаин или да дремя с непознато гадже “. Тя счита, че се изложила, като е играла Сирина. Някои хора я отъждествяват с героинята й, а тя би желала функциите й да носят морално обръщение.

3. Меган Фокс: „ Майкъл Бей е сексистки призрачен сън “.

Преди присъединяване си в научно-фантастичната лента „ Трансформърс “ Меган Фокс е по-скоро незнайна в Холивуд. Въпреки славата, която си печели с ролята на Микаела Бейнс, тя няма положително мнение за кино лентата. „ Разбира се, той даде подтик на кариерата ми и отвори пред мен доста порти, само че ще отчайвам тези, които чакат от мен да се изкажа позитивно за кино лентата. В него въобще не става дума за актьорско майсторство. След като прозвучеше командата „ Екшън “, трябваше само да търча и да викам или и двете по едно и също време “. Меган счита, че са я избрали за ролята единствено поради външността, а не поради гения й. Освен това тя назовава режисьора Майкъл Бей „ сексистки призрачен сън “ и даже го съпоставя с Хитлер и Наполеон.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР