Актьорскта професия предполага превъплъщения в понякога неочаквани и прекалено разголващи“

...
Актьорскта професия предполага превъплъщения в понякога неочаквани и прекалено разголващи“
Коментари Харесай

7 актриси, които биха взели хляба на стриптизьорките

Актьорскта специалност допуска превъплъщения в от време на време непредвидени и прекомерно „ разголващи “ облици.

Порталът 24СМИ сформира селекция от актриси, изиграли функции на стриптизьорки и справили се с това ослепително.

Анастасия Иванова

В телевизионният сериал " Универ. Новая общага " актрисата Анастасия Иванова се превъплъщава в Джулия Семакина, която е подготвена за всичко, с цел да реализира задачите си. В това число и да извърши разголващ танц пред многолюдна публика.

Джейми Лий Къртис

Актрисата Джейми Лий Къртис изигра стриптизьорка във кино лентата " Истински неистини ". В него тя играе брачна половинка на скришен сътрудник Хари Таскър (Арнолд Шварценегер), който я въвлича в спонтанни шпионски игри, една от дилемите на които е стриптийз танц. Първоначално героинята е обезпокоена и смутена, само че след единствено няколко придвижвания тя усеща прилив на сила и показва невероятни умения.

Барбара Брилска

Полската актриса Барбара Брилска е позната най-много от новогодишната комедия " Иронията на ориста или наслаждения се на банята си ". Въпреки това, в биографията й има и " тъмни " страници. Преди 10 години тя взе участие в историческата драма " Фараон ", където не се стеснява да се появи в нищожно долни дрехи и без него.

Салма Хайек

Танцът на Салма Хайек във кино лентата " От здрач до зори " стана съвсем емблематичен. Трябва да се означи, че това е цялостна импровизация на актрисата без предварителна подготовка с хореограф, като по технично осъществяване тя не отстъпва на нито една звезда в стриптийз изявите. Особеният " подвиг " в тази сцена се показва в съществуването на змии в нея - един от главните страхове на звездите.

Парис Хилтън

Много кино критици и фенове са стигнали до заключението, че сцената на убийството на Парис Хилтън и нейният министриптийз в алено долни дрехи е един от най-запомнящите се моменти във кино лентата на ужасите " Восъчната къща ". Като цяло филмът не получи най-положителните мнения.

Деми Мур

Самото име на кино лентата - " Стриптийз " - допуска известно равнище на умеене, тъй че Деми Мур е трябвало цялостен месец да посещава уроци по стриптийз умения. Независимо от напъните и обстоятелството, че клиповете с нейните танци са към момента известни в мрежата, звездата получи антинаградата " Златна малинка " за " най-лоша актриса ".

Дария Сагалова

Още една съветска звезда, която извършва стриптийз, е актрисата от поредицата " Щастливи дружно ", Дария Сагалова. Нейната героиня, Света Букин, е принудена да свири на самоинициативен учебен концерт, като в символ на митинг тя взема решение да направи стриптийз. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР