Aктьорската гилдия връчи своите заветни статуетки за изключителни филмови и

...
Aктьорската гилдия връчи своите заветни статуетки за изключителни филмови и
Коментари Харесай

Актьорската гилдия връчи наградите си за филмови и ТВ постижения

Aктьорската колегия връчи своите заветни статуетки за изключителни кино и телевизионни достижения (SAG Awards). Това се случи на 26-тите годишни Награди на гилдията на актьорите нощес в зала „ Shrine Auditorium & Expo “ в Лос Ансжелис.

Удостоени с самостоятелни награди бяха Хоакин Финикс и Рене Зелуегър за основни функции, Брад Пит и Лора Дърн за поддържащи кино функции, както и Сам Рокуел, Мишел Уилямс, Питър Дънклидж, Дженифър Анистън, Тони Шалуб и Фийби Уолър-Бридж за телевизионни осъществявания.

Наградите на гилдията на екранните артисти са за изключителни актьорски достижения във кино и телевизионна драма и комедия. Наградата за най-хубав актьорски каст тази година отиде при „ Паразит “, до момента в който тези за каст в телевизионна драма и комедия бяха връчени на „ Короната “ и „ Чудната госпожа Мейзел “.

За най-хубав каскадьорски кино екип бе отличен „ Отмъстителите: Краят “, а за ефирен подобен – „ Игра на тронове “.

Леонардо ди Каприо връчи на Робърт де Ниро 56-та премия за цялостни достижения.

Номинациите, определени от съответните комисии за филми и телевизия, бяха оповестени на 11 декември 2019 година Два номинационни панела вземат решения – един за телевизия и един за филми – всеки формиран от 2 500 случайно определени членове на съюза от всички страни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР