Актьорите Юлиан Вергов и Теодора Духовникова се награбиха. Снимка, която

...
Актьорите Юлиан Вергов и Теодора Духовникова се награбиха. Снимка, която
Коментари Харесай

Теодора Духовникова награби Вергов: Целуни ме смъртоносно!

Актьорите Юлиан Вергов и Теодора Духовникова се награбиха. Снимка, която демонстрира по какъв начин двамата запечатват устни, разбуни духовете в обществените мрежи.

„ Целуни ме смъртоносно “, гласи текстът към фрагмента.

Нагласената и почтена целувка започва полемика в онлайн фен-клуба на здравната драма Откраднат живот, където неотдавна се подвизава и Духовникова.

Някои от феновете скочиха с въпроси от вида „ Ама тя нали е женена? ", до момента в който други опазиха любимците си с изказвания като „ Те са си доста положителни другари с Юлето. А мъжа на Теодора в действителност е неповторим. ".

Въпросната фотография най-вероятно е от снимачния сет на Откраднат живот, защото се чака да пламнат искри сред екранния доктор Банков и звездата от Дъвка за балончета.

„ От дълго време обсъждаме с продуцентите тази опция и точно в този момент намерихме пресечна точка с облика на Виктория Дамянова. Тя е мощна жена, която се изправя самоуверено пред извънредно съществени събития. Вероятно доста дами ще се припознаят в този облик “, споделя неотдавна актрисата, коят се появи в ролята на неврохирург.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР