Актьорите Явор Бахаров и половинката му Рая Пеева са новодомци.

...
Актьорите Явор Бахаров и половинката му Рая Пеева са новодомци.
Коментари Харесай

Явор Бахаров и Рая показаха любовното гнездо

Актьорите Явор Бахаров и половинката му Рая Пеева са новодомци. Рая показа радостната вест със фотоси от жилището. То се намира на централна софийска улица покрай „ Орлов мост”. „ Нов дом” и #ОстаниСиВкъщи, добави под последния фотос в формалния si профил в обществената платформа Instagram актрисата.

От него излиза наяве, че двойката е заложила на апартамент с съвременна и уютна визия, която комбинира трапезарията с кухненското помещение. Дели ги бар с дървен акцент. Макар и малко разкриващия сe дизайн припомня за стила на Рая- маслено зелени стени, сякаш повърхностно сложени украшения, ситуирани на разнообразни места картини.

View this post on Instagram
A post shared by Raya Peeva / Рая Пеева (@rayapeeva) on Mar 29, 2020 at 12:18am PDT

От друга фотография излиза наяве, че домът им е в центъра на столицата най-вероятно на последния етаж. Това демонстрира гледката, която обичаната жена на Бахаров е щракнала още със утринното си кафе. Новият дом е пристигнал като подарък за двойката и персоналния празник на обичаната театрална и кино звезда.

Рая чества 30-ия си рожден ден по-рано през март. По този мотив Явор Бахаров показа техен фотос в мрежата, на който театралничат дружно с домашния си любим. В ръцете си русокоската държи парче торта, а артистът се усмихва необятно пред обектива, написа „ Телеграф”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР