Актьорите Яна Титова и Александър Алексиев излязоха на сцената на

...
Актьорите Яна Титова и Александър Алексиев излязоха на сцената на
Коментари Харесай

Тениски Морфов и протест срещу Радев: Речта на Александър Алексиев и Яна Титова на наградите Икар

Актьорите Яна Титова и Александър Алексиев излязоха на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов " с тениски с надпис " Морфов " - и алегорично върнаха режисьора, който беше уволнен дисциплинарно в кулминационната точка на абсурда с Васил Василев и Велислава Кръстева.

Двамата насочиха мощно обръщение до сътрудниците си с апел за храброст и рецензия против президента Румен Радев поради изказванията му против българската военна помощ за Украйна.

Съпрузите участваха в като трябваше да показват оценката за куклен спектакъл - и се явиха пред гостите на церемонията дружно с децата си.

Александър Алексиев взе думата, с цел да подсети, че цялото му семейство е обвързвано със сцената на Народния спектакъл, а самият той е " израснал " в културната институция, която в последните месеци е раздирана от политически скандал.

" Не виждам господин президента на Република България, на който бих желал да кажа, че ние сме парламентарна република. Слава на Украйна и да живее България ", сподели Алексиев.

Браво, Алек Алексиев!
— Konstantin Pramatarov (@kpramatarov1)
" Честит празник, сътрудници. Искам да пожелая от името на цялото ни семейство да сте смели. Гледам, че мотото е за това какво да избираме, избирайте умно, тъй като това въпреки всичко е и вашата кариера. Бъдете смели, сътрудници ", прикани Яна Титова.

В залата присъстваше служебният министър на културата Найден Тодоров, който реагира с усмивка на посланието на Титова и Алексиев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР