Актьорите също стават жертви на трудови злополуки и последното доказателство

...
Актьорите също стават жертви на трудови злополуки и последното доказателство
Коментари Харесай

Влади Михайлов пострада по време на снимки

Актьорите също стават жертви на трудови злополуки и последното доказателство за това е Влади Михайлов, в случай че съдим от неговия профил в обществените мрежи. 

На една от фотосите е видно, че устата на екранния Денис Топал от „ Братя “ е била разрушена по време на работа на терен. Не излиза наяве обаче, дали случаят се е случил по време на подготовки на някой от мюзикълите, в които артистът има присъединяване или на снимачната площадка на сериала „ Братя “, чийто финален сезон стартира на 5 септември в ефира на Нова тв. 

Ден по рано пък се игра за следващ път рокоперата „ Исус Христос суперзвезда “, като този път спектакълът беше подложен в Античния спектакъл в Пловдив.

По-вероятно обаче артистът да е получил пострадването си по време на сериала „ Братя “, в който има заложени доста екшън подиуми. Не е изключено някой от сътрудниците на Влади Михайлов да е изпуснал ръката си и вместо да маркира удар, да е халосал същински артистът по сурата.

В обществените мрежи артистът се извини на феновете на хитовия мюзикъл „ Mamma Miа “, като най-вероятно това беше намек, че няма да взе участие в спектакъла заради контузията. В постановката за ролята си той се редува с сътрудниците си Орлин Горанов и Кирил Иванов.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР