Актьорите от хитовия сериал на NOVA Откраднат живот се срещнаха

...
Актьорите от хитовия сериал на NOVA Откраднат живот се срещнаха
Коментари Харесай

Актьорите от Откраднат живот се срещнаха с техните фенове

Актьорите от хитовия сериал на NOVA " Откраднат живот " се срещнаха с техните почитатели. Оказа се, че измежду феновете им  има  най- доста деца, които с помощта на сериала, са се запалили по лекарската специалност.

" Много съм разчувствана от наличието на толкоз доста деца. За сътрудниците ми не е загадка, че боготворя децата ", разкри Диана Димитрова, която извършва ролята на доктор Огнянова.

В специфичното събитие се включиха някои от най-обичаните лица на хитовата продукция, измежду които Юлиан Вергов, Ралица Паскалева, Емил Марков, Йоана Буковска-Давидова, Деси Бакърджиева, Марта Вачкова, Моньо Монев, Наум Шопов, Луиза Григорова и Диана Димитрова.
 Наум Шопов
Зрителите съумяха да вземат подписи и да се снимат с обичаните си артисти. Събитието даде опция на почитателите също по този начин да задават въпроси и да дискутират тематиките, които ги вълнуват с прослойка и водещия – Даниел Цочев. Звездите загатнаха, че заради големия интерес, „ Откраднат живот “ евентуално ще продължи с пети сезон.
 Деси Бакърджиева
" Това е чиста обич ", показа разчувствана актрисата Марта Вачкова във връзка на страстите от срещата с нейните фенове.

Не пропускайте епизодите на " Откраднат живот: Чуждо тяло " от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на  " Откраднат живот " във, а всички епизоди можете да гледате още веднъж в
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР