Актьорите Никол Кидман, Аня Тейлър-Джой, Александър Скарсгард и Уилям Дефо

...
Актьорите Никол Кидман, Аня Тейлър-Джой, Александър Скарсгард и Уилям Дефо
Коментари Харесай

Викингът с холивудска премиера

Актьорите Никол Кидман, Аня Тейлър-Джой, Александър Скарсгард и Уилям Дефо участваха на холивудската премиера на приключенския екшън "Викингът " на режисьора Робърт Егърс в Лос Анджелис, Калифорния.

Никол Кидман блестеше в тоалет на Prada, а колежката ѝ Аня Тейлър-Джой беше облечена в Dior. Двете дами позираха дружно за фотография, изглеждайки зашеметяващо.

54-годишната носителка на премия "Оскар " Никол носеше рокля с флорални детайли и плещи с розови пера. 26-годишната носителка на премия "Еми " Аня от своя страна облече бяла рокля на Dior, което не е изненадващо, тъй като тя е световен дипломат на Dior и Tiffany & Co. Прическата на младата актриса беше във викингски жанр - дълга плитка.

На премиерата участваха още и добре познатите артисти Александър Скарсгард и Уилям Дефо, които също изглеждаха очарователно до своите колежки.

Avenge father. Save mother. Kill Fjölnir.

Watch the trailer for Robert Eggers' now, and ❤️ this tweet for more updates.
— The Northman (@TheNorthmanFilm) В най-новия филм на Робърт Егърс се споделя за викинги, като действието се развива в Исландия през 10 век. Актьорският състав включва Аня Тейлър-Джой, Никол Кидман, Александър Скарсгард, Уилем Дефо и Итън Хоук. Филмът споделя историята на млад викинг, който става очевидец на убийството на татко си от чичо си и взема решение да му отмъсти и да претендира за трона. Въпреки че е режисирал единствено два пълнометражни кино лентата, Робърт Егърс към този момент се утвърди като един от актуалните майстори на ужасите, прочут със своите злокобни сюжети, атмосферна кинематография и вълнуващи обрати. Очаква се „ Викингът “ да бъде толкоз призрачен, колкото и предшествениците си, а ситуацията му – снежните гори и скалистите плажове на Исландия от 10 век – наподобява ще се отражение на уединените гори от „ Вещицата “ и крайбрежието във „ Фарът “. Въпреки това, този филм е в по-мащабен от всичко, което Егърс е правил до момента.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР