Актьорите Дженифър Анистън и Брад Пит не спазиха обещанието да

...
Актьорите Дженифър Анистън и Брад Пит не спазиха обещанието да
Коментари Харесай

Дженифър Анистън призна: Ще обичам Брад до края на живота си - slava.bg

Актьорите Дженифър Анистън и Брад Пит не съблюдаваха обещанието да са дружно, до момента в който гибелта ги раздели. Холивудската хубавица обаче ще обича някогашния си брачен партньор до финален мирис.

Това издаде самата тя в неиздадено още изявление за сп. Vanity Fair, настояват медиите зад Океана.

„ Обичам Брад. Наистина го обичам. И ще го обичам до края на живота си. Той е приказен мъж. Не скърбя за нито една прекарана с него минута. Прекарахме дружно седем забързани години. Научихме доста един за различен – и за лечението, и за заниманието “, изяснява звездата от паметния ситком „ Приятели “.

Екранната Рейчъл Грийн се усеща същинска късметлийка, че въобще познава мъжа, който я остави поради Анджелина Джоли

„ Много си помагахме и същински оценявам това. Беше красива и комплицирана връзка “, добави тя.

Феновете на двойката не престават да таят очаквания да ги видят още веднъж дружно, изключително заради обстоятелството, че през последните две години Джен и Брад се събират все по-често – в това число по рождени дни.

Припомняме, че все още звездата от „ Имало едно време в Холивуд “ влиза в графата „ обвързани “. От известно време той се среща с 27-годишната немска манекенка Никол Потуралски. Спекулира се, че младата хубавица ще го подари със седми правоприемник

„ Връзката им се разви доста бързо. Бебето не беше планувано, само че е реалност и в този момент те са в сладко очакване. И двамата желаят момиче, изключително Никол, която към този момент има наследник “, сподели техен непосредствен, а двойката към момента не е коментирала изявленията.

Междувременно Пит се бори за останалите си шест деца. Холивудският ас се яви в съда с готовност той и някогашната му възлюбена Анджелиа да си разделят 50/50 правата за малчуганите.

Снимка: БГНЕС

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР