Aктьорите Бен Афлек и Дженифър Гарнър официално влязоха в графата

...
Aктьорите Бен Афлек и Дженифър Гарнър официално влязоха в графата
Коментари Харесай

Бен Афлек и Дженифър Гарнър приключиха с развода си

Aктьорите Бен Афлек и Дженифър Гарнър публично влязоха в графата „ щастливо разведени “.

Преди дни някогашните съпрузи са се събрали в дома на екранната Електра със своите юристи и частен правосъден реализатор, който е финализирал процеса за анулиране на брака, написа Монитор.

В медийното пространство към този момент се появиха сюжети за това кой ще поеме попечителството над трите им деца – Вайлет, Серафина и Самюел, както и по какъв начин са разпределени финансовите им активи от 190 милиона $.

Още когато оповестиха за краха на любовта си обаче актьорите бяха безапелационни, че желаят взаимно настойничество и че ще разделят имуществото си, добито след венчавката, по равно.

Афлек и Гарнър оповестиха решението си да се разделят още през юни 2015 година Според известия в медиите, актьорите са решили да сложат завършек на 10-годишния си брак основно поради пристрастяването на Афлек към хазарта. Той обаче отхвърли тези изказвания.

Междувременно холивудският ас излезе от клиниката за алкохолици, в която постъпи към края на месец август. Носителят на Оскар прекара 40 дни в рехабилитационното заведение, като към решението да потърси още веднъж помощ за зависимостта си го подтикнала точно Гарнър. От алкохолизъм Афлек се лекува още през 2017 и 2001 година

„ Бен е пияч. Повечето ми дядовци са алкохолици. Баща ми е пияч, от най-лошите, само че от 30 години е изтрезнял. Аз не пия от към шест години ", изясни неотдавна и братът на артиста – Кейси Афлек.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР