Актьори срещу поети“ е смъртоносна битка, в която лъсват десетките

...
Актьори срещу поети“ е смъртоносна битка, в която лъсват десетките
Коментари Харесай

`Актьори срещу поети`: След седеммесечна пауза отново в `Сфумато` |

„ Актьори против поети “ е смъртоносна борба, в която лъсват десетките разлики сред авторското четене на лирика и актьорското й осъществяване като монолог. Тя ще се развихри довечера от 19.00 часа в Театрална работилница Сфумато, а водещ ще бъде Миленита.

Публиката взема решение изхода от самобитната словесна битка. 

За феновете са оставени листове със стихотворения. Те не са на участващите поети, могат да са както български, по този начин и задгранични. Със започването Лилия Гелева влиза в ролята си на конферансие. Въвеждащите й думи, представянето на поетите и актьорите и всичко останало, което изрича, бива изпявано. Литературната битка протича в три разнообразни кръга. След края на рундовете и директните дуели на публиката е предоставена опция да гласоподава за спечелилия. Всеки път всичко е друго.

Замислен като еднократно зрелище в Малкия сезон на Театрална работилница " Сфумато ", форматът “Актьори против Поети ” в Театър “Сфумато ” стана част от репертоара на театъра и единствено за година се трансформира в един от най-успешните литературно-актьорски опити.

Актьори: Анета Иванова, Августина-Калина Петкова, Станислав Кертиков, Цветeлина Атанасова, Румен Драганов, Лора Недялкова

Поети: Анна Лазарова, Георги Гаврилов, Мария Куманова, Нинко Кирилов, Захари Захариев и Иван Ланджев

Билети.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР