Актьорът Юлиан Вергов участва без хонорар във филма, посветен на

...
Актьорът Юлиан Вергов участва без хонорар във филма, посветен на
Коментари Харесай

Юлиан Вергов без хонорар във филма за Петя Дубарова

Актьорът Юлиан Вергов взе участие без хонорар във кино лентата, отдаден на Петя Дубарова, написа „ ТелеграФ “.

Звездата от „ Тя и той “ се въплъщава в ролята на шеф на Английската гимназия в Бургас и признава, че се е съгласил да се включи в лентата, тъй като това е един от най-хубавите сюжети, които е чел.

Добронамерен, образован, упорит – същински експерт. Единственият му минус е… дребната му душа, която не познава нюансите, а единствено категоричността на черното и бялото. Резултатът е йезуит и бюрократ, който, в случай че имаше повече въображение, щеше да е истински сътрудник Смит.

Създателите на кино лентата и режисьорът Сашо Косев признават, че ролята на Крачунов несъмнено е най-сложната от всички и те се притесняват, че обликът елементарно може да бъде елементаризиран, редуциран о незанимателен и еднопластов изверг. Затова и се стопират на Вергов, тъй като надали има различен български артист, който да има неразгадаемото лъчение на Кевин Спейси.

Специално за ролята артистът си пусна катинарче.

Снимките на кино лентата бяха през лятото в София и Бургас, а концепцията на създателите е да отдадат респект към паметта на младата поетеса, защото през декември тази година се навършват 40 години от нейната трагична кончина.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР