Актьорът Юлиан Вергов ще бъде разпитан в понеделник от 10

...
Актьорът Юлиан Вергов ще бъде разпитан в понеделник от 10
Коментари Харесай

Юлиан Вергов за драмата с Диана: Тя посегна на детето ми!

Актьорът Юлиан Вергов ще бъде разпитан в понеделник от 10 часа за побоя, който неговата колежка Диана Димитрова твърди, че й е нанесъл преди повече от 5 години на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот “. Това разри пред " Уикенд “ източник от Софийската районна прокуратура, която към този момент работи по случая. 

Вергов е свикан да даде показания от районния прокурор Невена Зартова, при който е разпределен случая. След сензационното съобщение на Диана Димитрова преди 10 дни, че е била жертва на нечовечен побой, прокуратурата се самосезира и образува следствие. Тя не разкри името на индивида, който й е протегнал ръка, само че то се появи за първи път на страниците на  " Уикенд "  миналата седмица, а след това разкритията ни бяха преписани от всички медии.

Три дни по-късно Димитрова удостовери в изявление пред Би Ти Ви, че става дума за Юлиан Вергов, само че без да посочва непосредствено името му, а давайки избрани " жокери ". В сряда пък в обществените мрежи актрисата разгласява видеоклип с Юлиан Вергов от негово присъединяване в " Шоуто на Николаос Цитридис " отпреди година, което бе още една " подсказка ".

" Уикенд “ научи, че Юлиан Вергов е бил свикан за разпит не посредством призовка, а по мобилния телефон още във вторник. Актьорът се е съгласил да бъде разпитан в наличието на юрист и категорично е помолил показанията му да останат засекретени и да не изтекат в медиите. Той не желае да приказва по тематиката и отклони поканата на " Уикенд " да изложи гледната си точка. Според осведомени, Вергов е заел една от най-изтъкнатите български адвокатки – Даниела Доковска. Интересите на Диана Димитрова пък ще бъдат защитавани от някогашния правосъден министър Антон Станков. От нея към този момент са снети пояснения. Димитрова е показала дълъг лист на хора, които съгласно думите й са били очевидци на жестокия побой, нанесени на снимачната площадка на сериала.

В понеделник ще бъде разпитан и продуцентът на " Откраднат живот “ Евтим Милошев, научи " Уикенд “. Неофициално се твърди, че Диана Димитрова е оповестила в прокуратурата, че Милошев й е оказал напън директно след побоя и тогава убедАктьорът Юлиан Вергов ще бъде разпитан в понеделник от 10 часа за побоя, който неговата колежка Диана Димитрова твърди, че й е нанесъл преди повече от 5 години на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот “. Това разри пред " Уикенд “ източник от Софийската районна прокуратура, която към този момент работи по случая.

Вергов е свикан да даде показания от районния прокурор Невена Зартова, при който е разпределен случая. След сензационното съобщение на Диана Димитрова преди 10 дни, че е била жертва на нечовечен побой, прокуратурата се самосезира и образува следствие. Тя не разкри името на индивида, който й е протегнал ръка, само че то се появи за първи път на страниците на " Уикенд " предходната седмица, а след това разкритията ни бяха преписани от всички медии.

Три дни по-късно Димитрова удостовери в изявление пред Би Ти Ви, че става дума за Юлиан Вергов, само че без да посочва непосредствено името му, а давайки избрани " жокери ". В сряда пък в обществените мрежи актрисата разгласява видеоклип с Юлиан Вергов от негово присъединяване в " Шоуто на Николаос Цитридис " отпреди година, което бе още една " подсказка ".

" Уикенд “ научи, че Юлиан Вергов е бил свикан за разпит не посредством призовка, а по мобилния телефон още във вторник. Актьорът се е съгласил да бъде разпитан в наличието на юрист и категорично е помолил показанията му да останат засекретени и да не изтекат в медиите. Той не желае да приказва по тематиката и отклони поканата на " Уикенд " да изложи гледната си точка. Според осведомени, Вергов е заел една от най-изтъкнатите български адвокатки – Даниела Доковска. Интересите на Диана Димитрова пък ще бъдат защитавани от някогашния правосъден министър Антон Станков. От нея към този момент са снети пояснения. Димитрова е показала дълъг лист на хора, които съгласно думите й са били очевидци на жестокия побой, нанесени на снимачната площадка на сериала.

В понеделник ще бъде разпитан и продуцентът на " Откраднат живот “ Евтим Милошев, научи " Уикенд “. Неофициално се твърди, че Диана Димитрова е оповестила в прокуратурата, че Милошев й е оказал напън директно след побоя и тогава убедил актрисата да не дава публичност на случая, внушавайки й, че ще загуби бъдещи функции в телевизионни продукции. Именно за това загатна и самата Диана Димитрова по време на присъединяване си в предаването " 120 минути ". Тя заяви, че когато е съобщила за нанесения побой, " друго лице " е съумяло да я манипулира да не си търси правата. Той непосредствено я попитал: " Какво смяташ, че ще постигнеш? ", след което дебютиращата по това време актриса решила, че не й се занимава. Ако това се окаже правилно, на Евтим Милошев също може да бъде търсена наказателна отговорност, защото е взел участие в потулване на закононарушение, разясняват адвокати пред " Уикенд ".

Междувременно Диана Димитрова прикани хората да не имат вяра на " жълтата медиа ", явно визирайки материала на " Уикенд " от предната седмица. Тя е гневна на разкритията на нашите кореспонденти, че спора й с Юлиан Вергов в действителност има предистория – както писахме, те са имали къса любовна случка. Тя призна, въпреки и с принуда, в изявлението си по Би Ти Ви, че с " лицето " имали повече от другарски връзки.

След като артиста е изискал да преустановят връзките си, Димитрова е влезнала в връзка с щерка му. Вергов твърди, че колежката му е манипулирала момичето и даже е отправяла реплики със полов подтекст към едвам 15-годишната тогава Алена – нещо, което няма по какъв начин да бъде публично доказано. Ако се има вяра на разказите на Юлиан пред негови сътрудници, Диана е употребила буйния пубертет на момичето, с цел да го настройва против майка му. Тя даже поканила девойката да живее при нея – щяла да се грижи добре за нея. Това е повода за експлоадирането на Вергов по телефона против нея ден преди да й посегне на снимачната площадка на " Откраднат живот ".

Междувременно разказът на Диана за насилието, което е претърпяла, мина от " допиране " – както тя се изрази, употребявайки кавички, в първия си пост в обществената мрежа, през боричкане в стената и шут в лицето, за което описа в предаването " 120 минути " в неделя, и най-после - " лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен ", както написа по-късно във фейсбук.

" Ние бяхме в близки връзки. Мислех, че познавам този човек, само че... ", описа звездата от " Откраднат живот " и " Лъжите в нас ". Вече на снимачната площадка, Диана последвала " лицето " в гардеробната, тъй като желала да разбере за какво, както акцентира, очевидно визирайки крясъците му по телефона предната вечер. " Той мина около мен. Удари ме в стената, подвигна ме. Виждах всичко доста постепенно. Свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида... Защото не можех да допускам, че това е индивидът, който аз познавам, почитам и работя с него и по-късно той ме изрита с цялата мощ, която имаше мъжка, в лицето, с мъжка обувка. Това беше шут, постоянен в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, най-много майка ми. И след към 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение. Беше оповестена обедна отмора ", описа Диана.

Още тогава тя се снимала с телефона си. Изпратила фотосите на собствен другар, който мислела да помоли да я закара в болница, с цел да си извади здравно и да предприеме ограничения в своя отбрана. Отказала се, откакто била разубедена и манипулирана, явно от продуцента Евтим Милошев.

Няколко дни по-късно мъжът, нанесъл й побоя, я заплашил пред сътрудници от другия екип, с който снимали. " Трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите. Лицето сподели: " Продължи да приказваш и аз ще го направя отново ". Аз имам очевидци. Моите прелестни сътрудници ", описа тя в " 120 минути ".

Според източник на " Уикенд ", Вергов е разказвал на свои сътрудници за случая след това. Той обаче упорствал, че " просто й блъснал 2-3 шамара и нищо повече ". На упреци на сви сътрудници, че е прекалил, се вбесявал и отсичал: " Пак бих я набил! Та тя посегна на щерка ми, бе! "

В разказите на Диана Димитрова пред медиите обаче дъщерята на " лицето " изцяло отсъства. Разбира се, грубата реакция на Вергов никога не може да бъде оправдана, само че най-малко изяснява кое го е изкарало от равновесие.

Междувременно, Диана разгласи в " 120 минути ", че има предпочитание за правдивост, а дни по-късно във фейсбук отново акцентира: " Аз съм известно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не искам нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не искам нищо друго, с изключение на МОРАЛНО отмъщение ". С " лицето " от дълго време не контактуват. Не го следи, той не е в нейното полезрение. От разясненията й се разбра още, че последно двамата са говорили през 2018 година, година след нанесения побой. Срещнали се на снимачната площадка. " Лицето " я посрещнало с усмивка, здрависали се и някак си диалогът траял с това по какъв начин единият и другият са прекарали лятото. Малко по-късно Вергов й се обадил, с цел да попита дали може да даде телефонния й номер на Ники Сотиров, който желал да я запознае с нейна почитателка. Диана приела. Това също е много необичайно, в случай, че същия човек " едвам не я е умъртвил " единствено година по-рано.

По думите на Димитрова, дни преди изявлението й в " 120 минути " " лицето " й изпратило известие по вайбър в 19,24 ч., което било изтрито. Какво е пишело в известието, Диана не сподели. Най-вероятно тя е била застрашена да не приказва по случая и да не загатва името му.ил актрисата да не дава публичност на случая, внушавайки й, че ще загуби бъдещи функции в телевизионни продукции. Именно за това загатна и самата Диана Димитрова по време на присъединяване си в предаването " 120 минути ". Тя заяви, че когато е съобщила за нанесения побой, " друго лице " е съумяло да я манипулира да не си търси правата. Той непосредствено я попитал: " Какво смяташ, че ще постигнеш? ", след което дебютиращата по това време актриса решила, че не й се занимава. Ако това се окаже правилно, на Евтим Милошев също може да бъде търсена наказателна отговорност, защото е взел участие в потулване на закононарушение, разясняват адвокати пред " Уикенд ".

Междувременно Диана Димитрова прикани хората да не имат вяра на " жълтата медиа ", явно визирайки материала на " Уикенд " от предната седмица. Тя е гневна на разкритията на нашите кореспонденти, че спора й с Юлиан Вергов в действителност има предистория – както писахме, те са имали къса любовна случка. Тя призна, въпреки и с принуда, в изявлението си по Би Ти Ви, че с " лицето " имали повече от другарски връзки.

След като артиста е изискал да преустановят връзките си, Димитрова е влезнала в връзка с щерка му. Вергов твърди, че колежката му е манипулирала момичето и даже е отправяла реплики със полов подтекст към едвам 15-годишната тогава Алена – нещо, което няма по какъв начин да бъде публично доказано. Ако се има вяра на разказите на Юлиан пред негови сътрудници, Диана е употребила буйния пубертет на момичето, с цел да го настройва против майка му. Тя даже поканила девойката да живее при нея – щяла да се грижи добре за нея. Това е повода за експлоадирането на Вергов по телефона против нея ден преди да й посегне на снимачната площадка на " Откраднат живот ".

Междувременно разказът на Диана за насилието, което е претърпяла, мина от " допиране " – както тя се изрази, употребявайки кавички, в първия си пост в обществената мрежа, през боричкане в стената и шут в лицето, за което описа в предаването " 120 минути " в неделя, и най-после - " лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен ", както написа по-късно във фейсбук.

" Ние бяхме в близки връзки. Мислех, че познавам този човек, само че... ", разказа звездата от " Откраднат живот " и " Лъжите в нас ". Вече на снимачната площадка, Диана последвала " лицето " в гардеробната, тъй като желала да разбере за какво, както акцентира, очевидно визирайки крясъците му по телефона предната вечер. " Той мина около мен. Удари ме в стената, подвигна ме. Виждах всичко доста постепенно. Свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида... Защото не можех да допускам, че това е индивидът, който аз познавам, почитам и работя с него и по-късно той ме изрита с цялата мощ, която имаше мъжка, в лицето, с мъжка обувка. Това беше шут, постоянен в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, най-много майка ми. И след към 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение. Беше оповестена обедна отмора ", описа Диана.

Още тогава тя се снимала с телефона си. Изпратила фотосите на собствен другар, който мислела да помоли да я закара в болница, с цел да си извади здравно и да предприеме ограничения в своя отбрана. Отказала се, откакто била разубедена и манипулирана, явно от продуцента Евтим Милошев.

Няколко дни по-късно мъжът, нанесъл й побоя, я заплашил пред сътрудници от другия екип, с който снимали. " Трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите. Лицето сподели: " Продължи да приказваш и аз ще го направя отново ". Аз имам очевидци. Моите прелестни сътрудници ", описа тя в " 120 минути ".

Според източник на " Уикенд ", Вергов е разказвал на свои сътрудници за случая след това. Той обаче упорствал, че " просто й блъснал 2-3 шамара и нищо повече ". На упреци на сви сътрудници, че е прекалил, се вбесявал и отсичал: " Пак бих я набил! Та тя посегна на щерка ми, бе! "

В разказите на Диана Димитрова пред медиите обаче дъщерята на " лицето " изцяло отсъства. Разбира се, грубата реакция на Вергов никога не може да бъде оправдана, само че най-малко изяснява кое го е изкарало от равновесие.

Междувременно, Диана разгласи в " 120 минути ", че има предпочитание за правдивост, а дни по-късно във фейсбук отново акцентира: " Аз съм известно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не искам нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не искам нищо друго, с изключение на МОРАЛНО отмъщение ". С " лицето " от дълго време не контактуват. Не го следи, той не е в нейното полезрение. От разясненията й се разбра още, че последно двамата са говорили през 2018 година, година след нанесения побой. Срещнали се на снимачната площадка. " Лицето " я посрещнало с усмивка, здрависали се и някак си диалогът траял с това по какъв начин единият и другият са прекарали лятото. Малко по-късно Вергов й се обадил, с цел да попита дали може да даде телефонния й номер на Ники Сотиров, който желал да я запознае с нейна почитателка. Диана приела. Това също е много необичайно, в случай, че същия човек " едвам не я е умъртвил " единствено година по-рано.

По думите на Димитрова, дни преди изявлението й в " 120 минути " " лицето " й изпратило известие по вайбър в 19,24 ч., което било изтрито. Какво е пишело в известието, Диана не сподели. Най-вероятно тя е била застрашена да не приказва по случая и да не загатва името му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР