Актьорът Юлиан Вергов най-накрая проговори след обвиненията на колежката му

...
Актьорът Юлиан Вергов най-накрая проговори след обвиненията на колежката му
Коментари Харесай

Вергов проговори: Насилие са заплахите над деца и обвиненията без име

Актьорът Юлиан Вергов най-сетне проговори след обвиняванията на колежката му Диана Димитрова към него за принуждение и нанасяне на телесни повреди по време на фотосите на тв сериала „ Откраднат живот “.

Вергов изпрати до медиите своята позиция, откакто изчезна от медийното пространство през последните месеци и откакто във вторник прокуратурата разгласи, че не са открити задоволително доказателства за осъществено закононарушение и няма да образува досъдебно произвеждане по жалбата на Димитрова за побой.

На собствен ред Диана Димитрова разгласи, че ще съди Вергов за клюка за последните му изказвания.



Публикуваме изказването на Вергов с дребни публицистични съкращения.

„ До този миг не взимах отношение по тематиката по няколко аргументи.

Първо. Умишлено на никое място не бе упоменато моето име, т.е. нямаше съответно обвиняване към мен.

Второ. Аз считам, че когато човек е почтен, е извънредно унизително да стартира да се оправдава. Единственото, което се прави в такива случаи е да се въоръжиш с самообладание и да изчакаш (или направиш всичко възможно) истината да излезе нескрито, което постоянно се случва по един или различен метод.

Трето. Предпочетох да спестя на детето и фамилията си последствията от  каквото и да било мое появяване в медиите,. без значение какво ми костваше.

Не считам, че беше редно да се манипулира публичното мнение, само че други го направиха и с помощта на подмятания и внушения, манипулираха освен публичното мнение, а даже и самата прокуратура, която се самосезира. Затова изчаках прокуратурата да излезе със умозаключение, както е редно да се направи. Това стана и всички знаем резултата.

Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала “Откраднат живот ”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там.

Държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна.

Всеки, който твърди противоположното, е чисто и просто измамник.

Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни експерти, са станали очевидци на непочтено отношение по отношение на жена и нито един от тях не е реагирал, е измамник.

Тогава, единствената причина да не
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР