Актьорът Йосиф Сърчаджиев призна, че съжалява за много от взаимоотношенията

...
Актьорът Йосиф Сърчаджиев призна, че съжалява за много от взаимоотношенията
Коментари Харесай

Йосиф Сърчаджиев: Съжалявам, че забравих Сашка, инсултът промени отношенията ми с хората

Актьорът Йосиф Сърчаджиев призна, че съжалява за доста от взаимоотношенията си с хората и с горест в очите разгласи в телевизионно изявление:
„ Ние сме двама с Райна. Ние сме едно и също, което аз към този момент го разбирам в този момент, по-късно. Защото по-рано бързах, работех. Забравих доста неща във взаимоотношенията с хората “, като най-вероятно засяга и дългогодишната си разлъка с щерка си Алекс Сърчаджиева. С водещата на новото риалити по Нова „ Игри на волята “ той години наред отхвърляше да комуникира, камо ли да се грижи за нея. След време се разкая за дейностите си, само че пък тя реши да го не помни.
Актьорът назова тежкия си инсулт „ ударче “ и разкри: „ Сега към този момент разбирам, че това, което стана с мен – в този момент след ударчето, трябваше да има вторият човек. Тоест не вторият човек, а второто аз “.

От известно време той живее в село Кирчево, където с дамата до себе си построили дом от нулата.
„ В Ловеч ще вършим режисура на Хайтов – „ Лодка в гората “ и „ Пътеки “. Те са свързани с българския дух – и положителното, и злото “, сподели още режисьорът за новите си планове.


Припомняме, че в изявление от 2016 година артистът декларира:
Тежи ми, че не си приказваме с щерка ми

„ Тежи ми, че не си приказваме с щерка ми Александра. Не съм я гледал по малкия екран, тъй като проследявам единствено новините, нищо друго. “
С тези думи артистът Йосиф Сърчаджиев се упреква, че не може да се обади на рождения ден на извънбрачната си щерка Александра Сърчаджиева, която в петък ще навърши Христова възраст – 33 години.
„ Не бях добър родител за децата си. Добре, че израснаха положителни хора, тъй като от работа нямах доста време да им обръщам внимание. Но не преставам да се боря с демоните си “, показа още артистът.

На Великден Сърчаджиев изиска амнистия от околните си за всички провинения към тях. Попитан от сътрудниците си дали се е обаждал на извънбрачната си щерка да й честити празника, 71-годишният създател обяснил, че тя не желае да го чува, а на него му е доста болно от това.
„ Преди време Алекс беше споделила, че се срами от обстоятелството, че точно той й е татко. От тогава Йосиф не търси контакт с нея “, изясни колежка на Сърчаджиев, която той режисира в последната си режисура – „ Фалфстаф и радостните съпруги “.
Над две десетилетия Йосиф Сърчаджиев отхвърляше въобще, че има щерка, въпреки да бе обществено известна връзката му с починалата Пепа Николова, майката на Александра Сърчаджиева.

Очевидно в последна сметка в душата на артиста нещо се е пречупило и той търсел метод да помоли Алекс за амнистия. Не инцидентно точно на Възкресение артистът съобщи в телевизионно предаване: „ Прощавайте! Искам да кажа това на околните си, тъй като по-често съм злобен с тях, държа се като демон “. Той нямаше по какъв начин да спомене името на щерка си, тъй като това е доста персонално, а и щеше да си докара фамилни кавги със брачната половинка си, режисьора документалист Райна Томова, и с другите си две деца – Ани и Пролетсин, разясниха осведомени с драмите в фамилията.
Инфо: лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР