Актьорът Йосиф Сърчаджиев призна, че съжалява за много от взаимоотношенията

...
Актьорът Йосиф Сърчаджиев призна, че съжалява за много от взаимоотношенията
Коментари Харесай

Бащата на Алекс Сърчаджиева й се извини публично

 Актьорът Йосиф Сърчаджиев призна, че съжалява за доста от взаимоотношенията си с хората и с горест в очите разгласи в телевизионно изявление:

" Ние сме двама с Райна. Ние сме едно и също, което аз към този момент го разбирам в този момент, по-късно. Защото по-рано бързах, работех. Забравих доста неща във взаимоотношенията с хората ", като най-вероятно засяга и дългогодишната си разлъка с щерка си Алекс Сърчаджиева. С водещата на новото риалити по Нова " Игри на волята " той години наред отхвърляше да комуникира, камо ли да се грижи за нея. След време се разкая за дейностите си, само че пък тя реши да го не помни.

Актьорът назова тежкия си инсулт " ударче " и разкри: " Сега към този момент разбирам, че това, което стана с мен – в този момент след ударчето, трябваше да има вторият човек. Тоест не вторият човек, а второто аз ".

От известно време той живее в село Кирчево, където с дамата до себе си построили дом от нулата. " В Ловеч ще вършим режисура на Хайтов - " Лодка в гората " и " Пътеки ". Те са свързани с българския дух - и положителното, и злото ", сподели още режисьорът за новите си планове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР