Актьорът Явор Бахаров получи две обвинения, след като вчера беше

...
Актьорът Явор Бахаров получи две обвинения, след като вчера беше
Коментари Харесай

Явор Бахаров с две обвинения, след като беше заловен да шофира, употребил алкохол и наркотици

Актьорът Явор Бахаров получи две обвинявания, откакто през вчерашния ден беше хванат в Банско да кара, използвал алкохол и опиати. Бахаров прекара една нощ в ареста и излезе на независимост против парична гаранция от 5000 лв. в очакване на дело.

„ Съжалявам най-много, че тормозих роднините и най-близките ми, това беше най- неприятното. Бях арестуван, само че сега се води досъдебно произвеждане и откакто се изяснят нещата, ще мога да ви дам още информация, това е с две думи “, съобщи Явор Бахаров.

На полицейските чиновници им е направило усещане, че автомобилът се движи несъответстващо по пътното платно. Водачът е тестван с дрегер, който е отчел 1,30 на 1000, до дни се чака да бъде направена и кръвната експертиза. Тестът е посочил, че лидерът е управлявал МПС след приложимост на кокаин и канабис, тъй че към сегашния миг са повдигнати две обвинявания на лицето.
Задържаха Явор Бахаров в Банско, карал след приложимост на алкохол и опиати Jой е бил спрян за инспекция при подозрително шофиране
В случая с артиста едно от обвиняванията е за осъществено закононарушение в изискванията на повторяемост – през 2016 година той още веднъж е карал пил и има присъда от съда в Бургас. Последното му наказване е пробация за хулиганска демонстрация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР