Актьорът Явор Бахаров, който бе задържан вчера в Банско, в

...
Актьорът Явор Бахаров, който бе задържан вчера в Банско, в
Коментари Харесай

Пълен шаш! Ето какви зулуми направил Явор Бахаров, за да го арестуват

Актьорът Явор Бахаров, който бе арестуван през вчерашния ден в Банско, сега се намира в ареста в курортния град. Днес прокуратурата ще взема решение каква мярка за неотклонение да изиска по отношение на него,

Около 16 часа през вчерашния ден екип на пътна полиция спрял за инспекция „ Мицубиши Лансер “. Причината била, че лидерът карал със скиорска каска и очила в купето, което се видяло необичайно на ченгетата. Освен това четирите стъкла на колата били свалени, а от вътрешната страна дънела музика, усилена до край.

„ Гледката беше безумна, нямаше по какъв начин да не го спрат, личеше, че водачът не е съответен “. Споделят очевидци на екшъна, представени от „ Телеграф “.

След като свалил скиорските атрибути, се оказало, че водачът е Явор Бахаров. След като му щракнали белезниците, признал: Цяла нощ бях с другари на дискотека. Сега потеглих да карам ски “, обяснил той.

Ето какво се случва с Явор Бахаров след ареста в Банско

По време на обиска в колата на Бахаров бил открит фас марихуана. Дрегерът блъснал 1,3 промила алкохол. Тестът за дрога пък изрично отчел, че артистът е седнал зад кормилото надрусан с кокаин и трева.

Незабавно било формирано бързо произвеждане. По закон всеки лидер с над,2 промила отива на съд и може да получи затвор от 1 до 2 години и санкция от 200 до 1000 лева

Бахаров е дал кръв за проучване. Ако тестът спадне под 2 промила, ще се размине с административно наказване, обясниха от Пътна полиция. ЗдвП планува още, че който бъде хванат да кара дрогиран, може да получи затвор от 1 до 3 година и санкция от 500 до 1500 лева Каква ще бъде ориста на Бахаров ще стане ясно до няколко дни, когато излезе кръвният резултат, разясниха от полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР