Актьорът Владо Пенев заведе Марта Вачкова на луксозен круиз, видя

...
Актьорът Владо Пенев заведе Марта Вачкова на луксозен круиз, видя
Коментари Харесай

Марта Вачкова и Владо Пенев на таен круиз, щракат си самостоятелни селфита

Актьорът Владо Пенев заведе Марта Вачкова на първокласен круиз, видя HotArena.

В разгара на лятото влюбената двойка отплава към Норвегия и фиорда Гайрангерфьорден. Въпреки ниските температури Марта грее. Пътешествието им почнало при започване на месеца. Актьорите посетили едни от най-романтичните дестинации на Северна Европа, като почнали от Копенхаген, минали през увеселителния парк „ Тиволи “. Озовали се и в закъма на Хамлет „ Кронборг “.

„ Домът на Хамлет - Замъкът Кронборг, или Елсинор, както е в пиесата на Шекспир! И за още по-голям лукс - сега има Шекспиров фестивал и " Хамлет " се играе на натурален фон ", написа Владо на стената си във фейсбук.

По време на цялото пътешестване Марта и Владо Пенев не са си създали обща фотография. Всеки снима идентични забележителности и си прави независими селфита.

Двамата заживяха под един покрив още предходната година. Искрата сред тях пламва още преди 30 години, само че пътищата им се разделят. Владо се дами и развежда, а от брака си има щерка. Марта не стига до брак с бащата на щерка си. Сега актьорите са се събрали, с цел да си опора на старини. И добре се оправят покорявайки Скандинавието, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР