Актьорът Владо Карамазов може да се похвали с поредно постижение

...
Актьорът Владо Карамазов може да се похвали с поредно постижение
Коментари Харесай

Владо Карамазов влезе в Топ 35 фотографи в света - slava.bg

Актьорът Владо Карамазов може да се похвали с следващо достижение в региона на фотографията. Звездата на Народния спектакъл се класира в Топ 35 в интернационалния конкурс 35Awards. Той е получил документ за достигането на трети стадий, където са попаднали по-малко от 4000 души от 173 страни.

„ Участвах в един конкурс. Може би най-големият в света. Пуснах фотоси два дни преди финалния слок. Нищо не знаех за него. В процеса на всички кръгове разбрах, че фотосите, които вземат участие, са съвсем половин милион, а фотографите - 117 000, и че равнището е смазващо високо. Стигнах до финалите с професионалните фотографи. Това за мен като фен е доста огромен триумф и за това го споделям. Дори съм в топ 35! Готвя се за идващото издание на състезанието “, описа пред своята Общност във Viber той, като сподели и фотография от документа.

В 35Awards могат да вземат участие както професионални фотографи, по този начин и фенове. Журито на състезанието е формирано от 50 експерти от 50 страни, а стоте най-хубави произведения биват поместени в албум.

Припомняме, че артистът се влюбва във фотографията преди дълги години. Искрата пламнала с цялостни сили още веднъж около фотосите на хитовата поредност „ Дяволското гърло “- Точно с „ Дяволското гърло “ нещата се прекатурнаха.

Единият от режисьорите Павел Веснаков, който е и фотограф, още веднъж ме възпламени. Започнахме единствено за това да си приказваме. И като се прибрах от фотосите си взех първия прекрасен уред, след това още един… и по този начин влязох в целия този поток на фотографията. “, показа преди време пред „ Монитор “ той.

Кадър на екранния доктор Карагьозов даже бе определен за фотография на деня в края на предходната година от влиятелното издание Smithsonian Magazinе. Списанието е към Смитсониън – фамозния проучвателен институт във Вашингтон.

След това той се включи и като преподавател в уеб семинар на тематика снимка.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР