Актьорът Виктор Калев забогатя. Постановката Грамофонът, която той активно представя

...
Актьорът Виктор Калев забогатя. Постановката Грамофонът, която той активно представя
Коментари Харесай

Виктор Калев трупа пачки след раздялата със Слави

 Актьорът Виктор Калев забогатя. Постановката " Грамофонът ", която той интензивно показва в страната и чужбина, му носи повече от положителни доходи. За миналата 2018 година Калев е заявил облага от съвсем 300 000 лв., сподели инспекция в регистрите. Графикът на Калев е напълнен за цялата 2019-а и се чака в края на годината сметките му да набъбнат още повече. През последните месеци имаше и значително участия отвън страната, които нормално носят още по-добри доходи.

Близки до артиста споделят, че той е доста удобен и финансово добре насочен. Точно по тази причина и не харчи непотребни пари.

Още при започване на " Грамофонът " Калев пресметнал, че това зрелище ще му носи доста положителни приходи. Затова и изрично напуснал " Шоуто на Слави ", оповестява " България Днес ".

" Виктор напусна чак когато към този момент беше сигурен какво ще се случи с бъдещето. Добре пресметна, че тези пари няма по какъв начин да изкара при Слави от заплати. Намери кой да продуцира негов личен театър и го направи ", издават околните му.

Заради неговата дарба да прави икономии той от време на време си навлича и бели с някои сътрудници. Така неотдавна се замеси в скандал с Дани Милев. Музикантът го упрекна, че с бенда му работили съвсем за без пари в " Грамофонът ", само че Калев по този начин и не е коментирал тези обвинявания. Версията за разлъка поради пари е и главната, разясняват след напускането на Калев от екипа на Дългия. Появиха се клюки, че Виктор непрекъснато желал повече пари.

Каквато и да е повода за раздора сред Калев и Дългия, те заровиха томахавките. Слави даже удари рамо на Виктор, като го предложения в шоуто му, с цел да опише за спектакъла си. Такъв жест той не е правил към безусловно никой различен собствен някогашен чиновник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР