Актьорът Виктор Калев преживя неописуеми емоции тези дни, за които

...
Актьорът Виктор Калев преживя неописуеми емоции тези дни, за които
Коментари Харесай

Буря от неописуеми емоции връхлетя Виктор Калев на сцената на Летния театър в Пловдив

 Актьорът Виктор Калев претърпя неописуеми страсти тези дни, за които даже не е предполагал, че го връхлетят. И то - по време на моноспектакъла му " Грамофонът " на сцената на Летния спектакъл в Пловдив.

Обичаният комедиант показа с публиката вълнуваща история, обвързвана с първото му гадже още от детските години, а с цел да е страстта цялостна - се оказа, че момичето, събудило специфични усеща в душата на артиста, се оказа в публиката, написа " Телеграф ".

Зрителите в Летния спектакъл по тепетата станаха очевидци на изключително емоционален моментза комика по време на описа му за специфичното момиче, в което се влюбва точно в Града под тепетата - и поради което има изключително отношение към Пловдив и до през днешния ден. Тя прекарвала летните си ваканции в родния на артиста Златоград и по този начин се случила срещата, оставила хубав спомен в душата му.

Докато Калев разказвал за любовната история, от трибуните се обадил женски глас: " Вики, Вики ". Оказа се, че обичаното момиче от детството му е измежду публиката и двамата се виждат 30 години по-късно. Тя се е завърнала със фамилията си от Япония и решила да гледа " Грамофонът ".

Представлението е изключително прочувствено за публиката, защото в моноспектакъла си артистът показа доста персонални и вълнуващи прекарвания от детството си, времето в НАТФИЗ, казармата, страстите в " Каналето " и " Шоуто на Слави ".

В края на описа си Калев изпя специфична ария за първата си обич, а младата дама слезе до него на сцената, където двамата подариха вълшебния си миг и на всички присъстващи в Летния спектакъл.

Следващите дати от турнето на Виктор Калев са: 13 юли - Стара Загора, 15 юли - Хасково, 28 юли - Варна, 30 юли - Карлово, 27 август - Бургас и 9 септември - София в парка на Военна академия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР