Актьорът Виктор Калев преживя неописуеми емоции тези дни, за които

...
Актьорът Виктор Калев преживя неописуеми емоции тези дни, за които
Коментари Харесай

Виктор Калев откри първото си гадже в публиката, дошла от Япония да го гледа в „Грамофонът“

Актьорът Виктор Калев претърпя неописуеми страсти тези дни, за които даже не е предполагал, че го връхлетят. И то - по време на моноспектакъла му " Грамофонът " на сцената на Летния спектакъл в Пловдив.

Обичаният комедиант показа с публиката вълнуваща история, обвързвана с първото му гадже още от детските години, а с цел да е страстта цялостна - се оказа, че момичето, събудило специфични усеща в душата на артиста, се оказа в публиката, написа " Телеграф ".

Зрителите в Летния спектакъл по тепетата станаха очевидци на извънредно прочувствен миг за комика по време на описа му за специфичното момиче, в което се влюбва точно в Града под тепетата - и поради което има изключително отношение към Пловдив и до през днешния ден. Тя прекарвала летните си ваканции в родния на артиста Златоград и по този начин се случила срещата, оставила хубав спомен в душата му.

Докато Калев разказвал за любовната история, от трибуните се обадил женски глас: " Вики, Вики ". Оказа се, че обичаното момиче от детството му е измежду публиката и двамата се виждат 30 години по-късно. Тя се е завърнала със фамилията си от Япония и решила да гледа " Грамофонът ".

Представлението е изключително прочувствено за публиката, защото в моноспектакъла си артистът показа доста персонални и вълнуващи прекарвания от детството си, времето в НАТФИЗ, казармата, страстите в " Каналето " и " Шоуто на Слави ".

В края на описа си Калев изпя специфична ария за първата си обич, а младата дама слезе до него на сцената, където двамата подариха вълшебния си миг и на всички присъстващи в Летния спектакъл.

Следващите дати от турнето на Виктор Калев са: 13 юли - Стара Загора, 15 юли - Хасково, 28 юли - Варна, 30 юли - Карлово, 27 август - Бургас и 9 септември - София в парка на Военна академия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР