Актьорът Виктор Калев е най-голямата гордост на родния си Златоград,

...
Актьорът Виктор Калев е най-голямата гордост на родния си Златоград,
Коментари Харесай

Виктор Калев: Мама е първата блондинка в Златоград! Ето какво разказа още за живота си големият актьор

Актьорът Виктор Калев е най-голямата горделивост на родния си Златоград, чиято администрация обмисля тези дни да го разгласи за почетен жител, разбра HotArena.

И освен това – фамилията на комика го следва съвсем на всяко присъединяване на шоуто му „ Грамофонът “. Само преди дни артистът бе във Варна и още веднъж измежду тълпи от фенове.

В публиката очевидно бяха роднините му, защото Калев показа радостни детайлности от житието си с тях, писа „ България Днес “.

Майка ми Спаска е първата русокоска в града. Много я обичам. Навремето никоя жена в региона не смеела да си боядиса косата в ярко, а мама се оказала същинска новаторка. Освен това тя е известна като една от най-хубавите учителки по математика “, споделя артистът.

След като изпя огромна част от шлагерите си, с които се бе приготвил, звездата се върна и в детството си, когато бил затворен у дома и слушал грамофона си.

Но най-голямата беля, която съм правил, бе, че подстригах баба си Лика като пънкарка. Офъках я нула номер откъм гърба и описах на всичките си другари какво направих. Децата се редяха един след различен да влизат в дома ни, с цел да я зърнат, а баба даже беше горда с моята прическа “, спомни си геният.

Виктор описа и истории за казармата, която, тъй като не му се нравела, решил да я разкара по-бързо. За задачата записал висше, само че тогава родителите му възроптали  и вместо във ВИТИЗ, той влезнал да учи химия. Едва изкарал първия учебен срок и напуснал. Известно време крил това от родителите си. Решил да се опитва в НАТФИЗ и го приели от раз.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР