Актьорът Веселин Плачков стана шеф в община Плевен. От шести

...
Актьорът Веселин Плачков стана шеф в община Плевен. От шести
Коментари Харесай

Веско Плачков стана общински шеф в Плевен - slava.bg


Актьорът Веселин Плачков стана началник в община Плевен. От шести април той завежда отделя по просвета и туризъм в региона.

Изпълнителят на основната роля във кино лентата „ Дякон Левски” бе назначен за началник на отдела. „ Да, по този начин е. Спечелих конкурс за поста”, признава артистът със сини очи. Надпреварата била на 31 март, а надпреварата минало през два етапа–тест и изявление.

На него била позволена и друга кандидатка, която обаче не се явила и откакто минал изявлението, Плачков бил определен за длъжността.

Мястото остана свободно, откакто началничката на отдела пое друга дирекция в общината, написа "България през днешния ден ".

„ Твърде рано е да споделям хрумвания за развиването на отдела, на който съм назначен за началник. Реално са минали единствено два дни.

И не че нямам хрумвания, само че в този момент работим в изключително състояние и това носи известни ограничавания.

Нека бъде свалена карантината поради ковид и обществото да се върне към нормалния си метод на живот.

Тогава ще мога да разглася детайлности, което ще стане след координиране с управлението, каквито са разпоредбите в общината”, изясни Плачков.

Той добави, че на този стадий към момента не може да реши дали свободния дух на един създател би се чувствал удобно в ролята на служител.

Задълженията на ръководителя на културния отдел включват образуване на разнообразни културни и туристически мероприятия на територията на община Плевен.

„ За мен явяването на този конкурс беше нещо всекидневно, защото съм се явявал и на други. Сега се искаше малко по-специфична подготовка.

Въпреки това тя беше обвързвана с региона, в която съм от години–културата. Надявам се опитът и знанията, които имам в тази сфера да ми бъдат от изгода за развиването на културата в града”, споделя плевенският актьор.

В края на предходната година той и Мариана Попова напуснаха София и се откриха в Плевен. Певицата съобщи, че се усеща по-спокойна за децата си, в случай че израснат в провинцията, а не в София.

Плачков пък стана началник броени месеци откакто се трансформира в любим на публиката поради превъплъщението си в ролята на Киро Християнина в сериала „ Пътят на честта”.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР