Актьорът Веселин Плачков си тръгва тази вечер от „ВИП Брадър”,

...
Актьорът Веселин Плачков си тръгва тази вечер от „ВИП Брадър”,
Коментари Харесай

Плачков си тръгва тази вечер от Брадъра

Актьорът Веселин Плачков си потегля довечера от „ ВИП Брадър”, разбра Hotnews.bg . Вчера гримьорът Валентин Кулагин заплаши, че той ще напусне дома в Нови хан, в случай че мъжа на Мариана Попова остане в него. Актьорът се нахвърли върху гримьора, откакто Вальо го предизвика за облеклото му и го разтресе много крепко на стола в двора. Това е типичен физически конфликт, който Биг Брадър не разрешава изрично. Кулагин също употребява принуждение, като замери с паница с храна готвачката Божана, само че това се случи в банята и доказателства за експанзията му няма. Така Плачков остава неприятния, който би трябвало да си излезе.

По време на седмичната задача "Окото на феновете " Мира ще разбере нови неща както за себе си, по този начин и за някои от съквартирантите си и какво мислят те за нея. Доказалата се водеща ще види фрагменти, които ще подложат на тестване доверчивостта и добродушността й, а Ваня Костова ще изпита голям позор от случилото се. Преди дни тя и Ева много наплюха телевизионерката, като я упрекнаха за притворна и прекомерно заета да бъде все добра.
Ричард получи първата си задача от феновете, която съумя да разсмее безусловно всички в Къщата, даже и постоянно критикуващия Валентин Кулагин
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР