Актьорът Веселин Плачков, който гори и се раздава не само

...
Актьорът Веселин Плачков, който гори и се раздава не само
Коментари Харесай

Ето за какво се карат Плачков и Мариана Попова

Актьорът Веселин Плачков, който гори и се раздава освен на сцената и в политиката, а и в любовта, споделя за живота със своята половинка Мариана Попова и защо спорят най-вече.

„ Много постоянно се случва – и двамата сме си опаки хора, само че ние не му отдаваме такова значение. Спорим за всевъзможни неща – най-вече за децата и за животните – за кучетата ни, тъй като Мариана доста ги обича, до момента в който аз не желая да имаме толкоз доста животинки. Сега обаче се съгласих да си вземем едно зайче, като компромис, тъй като тя искаше още едно куче. По принцип постоянно изгубвам самообладание от разнообразни неща, да вземем за пример от това бездарие, което царува на всички места към нас – чисто креативен, само че хубавото е, че Марианка ме разсейва от това и ме стопира да го мисля. Често си дърпаме ушите един на различен, само че добре че към този момент започваме повече да се слушаме и да си имаме вяра, а аз да си мълча! Станал съм доста безмълвен, само че моето е крещящо безмълвие “ – споделя той пред „ Труд “.

Мариана не крие, че й е забавен конфликтът в една връзка, който го има и в тяхното семейство. А за това какво него го предизвика най-силно във връзката му с него изяснява:

„ Всичко! Онзи ден тъкмо си дадох сметка, че целият ми свят е Марианка, тъй като децата един ден ще си заловен пътя и ще тръгнат. Интересно се живее с нея – цялата палитра на живота ни предизвика и ни сблъсква! Има нещо типично женско в нея, което ме побърква – когато си остана повече време у дома и тя стартира: „ Ей го, в този момент що не хване да излезе! “, а като изляза пък противоположното: „ Ей го, ти излизаш, за какво? “ При нас е по този начин! Сега се сещам една смешна история – тя нали е от София и си е направила нашата тераса доста арт, като зимна градина, а от горната страна има едно пано с дамски токчета, малко в жанр Мери Попинз. На мен пък ми подариха суджуци и пастърма и аз къде, къде да ги окача и хоп – на токчетата! Като видя по какъв начин съм ги аранжирал и думите на Марианка бяха: „ Това е, когато аз – жена от София, си вземе селско момче! “

„ Мариана е измежду любимците в „ Като две капки вода “ и взе успеха във втория лайф на шоуто. Плачков признава, че я е чувал по какъв начин имитира гласовете на други артисти и акцентира:

„ Един от хората, които са най-щастливи, че Марианка е в шоуто съм аз. Повече се веселя от нея. Всички в обкръжението ни от години знаем какво може да имитира тя, ужасно е – докарва международни и български звезди. Например Васил Найденов го имитира не толкоз темброво, тъй като чуваш че пее жена, обаче всичко ти припомня на оня мъжки глас! Мариана би се затруднила с нещо, което не я сграбчва, обаче в случай че прави нещо с кеф и е в кондиция – тя ми е любимец, само че сътрудниците й също са готини. Покрай уговорките й в шоуто в този момент ни е малко мъчно у дома с децата, тъй като към момента не смеем да пуснем най-малката на градина, само че с дребна помощ от баба и дядо се оправяме “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР