Актьорът Веселин Плачков, който доброволно напусна Къщата на ВИП Брадър“

...
Актьорът Веселин Плачков, който доброволно напусна Къщата на ВИП Брадър“
Коментари Харесай

3 детегледачки бдят над бебето на Мариана Попова и Плачков

Актьорът Веселин Плачков, който непринудено напусна Къщата на „ ВИП Брадър “ след сдърпване с дразнителя Валентин Кулагин, будува край бебешкото кошче на новородената си дъщеричка – написа в. „ Уикенд “. Певицата Мариана Попова роди дребната Екатерина Веселин Плачкова, до момента в който Веско бе в сеирджийското риалити – отбелязва изданието.

Заради раждането със секцио и продължителното възобновяване към 2 месеца, на смени за бебето се грижели двете баби на Екатерина. Мариана и Веско наели и детегледачка, пенсионирана здравна сестра. За зла неволя и трите помощнички на артистичното семейство краткотрайно не можели да оказват помощ. Наложило се Веселин Плачков самичък да се грижи за пеленачето.

Бившият брат цъфна с големи торбички под очите, отекъл и недоспал в студиото на „ На кафе “ в понеделник сутринта. „ Цяла нощ не съм мигнал. Оказа се, че и двете баби сега не са разполагаем, а детегледачката ни се разболя. От два дни аз съм нощна промяна “ – призна Веселин Плачков.

Мъжът на Мариана Попова напусна сякаш по лично предпочитание най-популярната къща в България, като формалното пояснение бе клаустрофобия. Страхът му от затворени пространства се прояви, откакто Големия брат го затвори в изолатора с дразнителя Кулагин и кулинарката Божана Кацарова. Плачков обаче излезе, с цел да се върне у дома до родилката Попова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР