Актьорът Вал Килмър призна, че е самотен от двадесет години

...
Актьорът Вал Килмър призна, че е самотен от двадесет години
Коментари Харесай

Вал Килмър не е имал гадже от двадесет години

Актьорът Вал Килмър призна, че е уединен от двадесет години и през това време не е имал връзки, заяви Контактмюзик.

Килмър, който е на 60 години и има две деца - Мерседес на 28 година и Джак на 24 година от брака си с Джоан Уейли, през годините е имал връзки със звезди като Анджелина Джоли, Шер и Синди Крофорд, твърди, че от дълго време няма другарка и това му тежи всеки ден.

В фрагмент от записките му, представен от сп. "Пийпъл ", Вал написа: "Не съм имал другарка от двадесет години. Истината е, че всеки ден изпитвам самотност ".

Звездата от "Батман вечно " признава, че раздялата му с Дарил Хана е била най-болезнената, която в миналото е преживявал. Двамата станаха двойка през 2001 година, по време на фотосите на "Вярваме в Бог " и Килмър бил унищожен, когато пътищата им се разделили.

Вал Климър се майтапи, че е намразил музиканта Нийл Йънг, който се ожени за Дарил Хана през 2018 година "Бог ми е очевидец, че сърцето ми е било разбивано. Но с Дарил понесох най-силна болежка. Нийл Йънг, постоянно съм те обичал, само че се опасявам, че към този момент те ненавиждам ", написа в книгата.

Актьорът от "Жега " разкри през 2017 година, че е съумял да преодолее рак на гърлото след двегодишно лекуване и сподели, че заболяването е трансформирала метода, по който възприема живота си, като е осъзнал, че отдава прекомерно огромно значение на премиите и светската блъсканица вместо на здравето си, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР