Актьорът Том Круз продължава да въздиша по колумбийската певица Шакира.Двамата

...
Актьорът Том Круз продължава да въздиша по колумбийската певица Шакира.Двамата
Коментари Харесай

Актьорът Том Круз продължава да въздиша по Шакира

Актьорът Том Круз продължава да въздиша по колумбийската певица Шакира.

Двамата се срещнаха по време на съревнование от Формула 1 в Маями и от този момент се носят клюки, че Круз се е опитал да смъкна изпълнителката. Звездата от " Мисията невъзможна “ даже изпрати цветя на колумбийката и не стопира да я залива с похвали.

И макар слуховете, че певицата е избрала 7-кратния международен първенец Люис Хамилтън, Том Круз реши обществено да изкаже възхищението си от певицата. По време на изявление за Despierta America артистът съобщи, че: " Тя е доста надарена. Тя и фамилията й са прелестни хора. Винаги съм се възхищавал на работата й... Тя е доста добър човек “.

Но Круз отиде и по-далеч, когато интервюиращият сподели на артиста, че бедрата на Шакира не лъжат, базирайки се на песента й " Hips don`t lie ", а артистът отговори без съмнение: " Не, бедрата й не лъжат, не ".

Въпреки показния интерес, източници от обкръжението на певицата настояват, че тя не желае да има сантиментална връзка с Круз и е подготвена единствено на другарство с него. " Шакира не се интересува от нещо сантиментално с Том. Тя не желае да излиза с него или с който и да било различен, тъй като се е съсредоточила върху децата и кариерата си... Засега “, сподели източник пред US Weekly, представен от " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР