Актьорът Стоян Алексиев се върна при жена си, след като

...
Актьорът Стоян Алексиев се върна при жена си, след като
Коментари Харесай

Актьорът Стоян Алексиев се върна при жена си

Актьорът Стоян Алексиев се върна при жена си, откакто папараци го хванаха нееднократно да целува и обарва 44 години по-младата си държанка - студентката Ивана Бобойчева. Според негови сътрудници двамата имат разказ от 3 години, само че той е безапелационен, че това не е правилно и не се е разделял в никакъв случай с жена си, написа в. "Телеграф ".

В коридорите на Народния спектакъл разправят, че брачната половинка му е дала прошка изневерите, а той я завел на отмора за опрощение. "Късно нощес се върнахме след 6-дневен престой на Бяло море с жена ми. Нямам какво друго да кажа, нямам сили. Всъщност... Сили имам, даже повече, в сравнение с ми трябват ", показа артистът, като добави, че мир и естетика господстват в дома му и ще продължи да се бори против лихвите и гнусните обвинявания.

"Смятате ли, че е обикновено някой да се доближава до персоналния живот и персоналното пространство на който и да е човек, какво е това? Няма скандал, медиите желаят да бъде подобен. Няма какво да опровергавам, аз мога да ходя с всеки човек, с който ми е прелестно. Приятели сме, без значение дали е от другия или моя пол. Извинете ме, само че аз пребивавам със фамилията си, с четирите си деца, петте си внучета, работата си в театъра. С това пребивавам - с хората, които обичам ", добави 66-годишният деец на Народния спектакъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР