Актьорът Стоян Алексиев потвърди, че обича и живее с две

...
Актьорът Стоян Алексиев потвърди, че обича и живее с две
Коментари Харесай

Стоян Алексиев потвърди, че живее с две жени

Актьорът Стоян Алексиев удостовери, че обича и живее с две дами по едно и също време в изявление за вестник „ Уикенд”. Проф. Иван Генадиев от „ Откраднат живот” декларира, че с младата си колежка Ивана Бобойчева, с която бе хванат да интимничи на обществено място, към момента се обичат. „ Да обичаш един човек е хубаво и доста човешко. С Ивана изпитваме взаимно почитание един към различен. Това нашето е среща, любов на двама сътрудници. Срещат се двама души и без значение от възрастта си и стават близки…”, изяснява артистът, който изрично отхвърля да разкрие дали е съкровен с Ивана.

Той е безапелационен, че брачната половинка му Надя не ревнува. „ Говорили сме си и тя знае за моето отношение към Ивана-просто я обичам.Ние сме двама души, които без значение от разликата в годините, се срещнахме.Много смисъл има в това. Уважавам я е я обичам”, не крие усеща си проф. Генадиев. Той дефинира брачната половинка си като „ желязна. Да не забравяме, че е момиче, родено и израснало в СССР”, споделя той. Припомняме, че през 2017 година той бе уловен от папарак в много сластен миг c Ивана.

Без да му пука от минувачите в близост, 66-гoдишният тогава Cтoян Aлeĸcиeв награби в обятията си непристойно по-младата от него с цели 44 години държанка и... бръкна в гащите й. Тогава тя е 22-гoдишнa cтyдeнтĸa oт HATФИЗ. Алексиев изясни, че става дума за фотопроби за нов план, в който взел участие дружно с нея и с днешна дата продължава да твърди същото.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР