Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния театър „Иван Вазов“,

...
Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния театър „Иван Вазов“,
Коментари Харесай

Изпратиха Палавия Стоян Алексиев В Пенсия

Актьорът Стоян Алексиев бе пенсиониран от Народния спектакъл „Иван Вазов“, откакто към този момент е навършил възрастта за това – 66 години. Шефът на първата ни натрупа Мариус Донкин не пожела да разяснява действието, защото бе ангажиран с подготовката за представянето ни пред евродепутатите от Европейски Съюз, чиито ръководители сме от тази година.

Стоян Алексиев бе сниман от папарашки фрагменти с младата актриса Ивана Бобойчева в неприлични подиуми пред Народния спектакъл през лятото на предходната година. Тогава шефът му Мариус Донкин изрази обществено възмущението си от артиста и скандалното му държание.

„Не желая да разясня персоналната част от абсурда – всеки си носи отговорността пред фамилията и приятелите си. Но казусът би трябвало да бъде прегледан и от социална позиция. Специално артистите в нашия спектакъл би трябвало да бъдат образец за всички. В този смисъл няма по какъв начин да не съм огорчен“, разяснява Донкин по адрес на звездата от „Откраднат живот“. След персонален диалог с Алексиев двамата стигнали до решението за пенсионирането на артиста.

„Продължавам да играя, несъмнено, на хонорар на всички места. Свободен актьор съм“, бе сбит Стоян Алексиев. Според сътрудниците му звездата от докторския сериал бил печален, че напуща мястото си в първата натрупа, тъй като имал заем и ще му е мъчно да го обслужва единствено на хонорар, написа „България днес“.

„Такъв е животът обаче“, метафизичен изяснява Алексиев, който продължава да движи с Ивана Бобойчева, макар че е публично женен за Надежда. Актьорът има четири деца и пет внучета, с които споделя, че е извънредно благополучен.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР