Актьорът Стивън Сегал отпразнува 70-ия си рожден ден в Москва

...
Актьорът Стивън Сегал отпразнува 70-ия си рожден ден в Москва
Коментари Харесай

Стивън Сегал празнува рожден ден в Москва сред руски звезди

Актьорът Стивън Сегал отпразнува 70-ия си рожден ден в Москва в компанията на съветски звезди, заяви BAZA.

Сред гостите на вечерта бяха видяни продуцентът Виктор Дробиш, основният редактор на RT Маргарита Симонян със брачна половинка си Тигран Кеосаян, артистът Алексей Чадов и артистът Анатолий Цой.

Сегал благодари на всички, които са пристигнали да го поздравят, и се обърна към гостите с патриотична тирада.

" Ние сме дружно. И в сложни времена, и в сити времена, и в гладни времена ", сподели артистът. Телевизионният водещ Владимир Соловьов преведе тоста от британски език за гостите.

— max seddon (@maxseddon)

През май предходната година стана ясно, че Сегал желае да се причисли към партията " Справедлива Русия ". По-късно ръководителят Сергей Миронов удостовери известията, че Сегал ще стане член на партията. От там изясняват, че приемането му за член ще помогне за привличане вниманието на почитателите към активността на партията.

Американският артист стана съветски жител през ноември 2016 година Паспортът му беше връчен персонално от президента на страната Владимир Путин. Говорителят на президента Дмитрий Песков съобщи, че артистът, който " е прочут с много топлите си усеща към нашата страна ", е изискал това упорито и от дълго време.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР