Актьорът Станимир Гъмов не може да скрие гнева си от

...
Актьорът Станимир Гъмов не може да скрие гнева си от
Коментари Харесай

Станимир Гъмов: Жалко е, че някакви пуйки, които си снимат ц*ците и сутиените ме наричат колега!


Актьорът Станимир Гъмов не може да скрие гнева си от това, че „ някакви пуйки, които си снимат ц*ците и сутиените “ го назовават сътрудник.

 

Мечтае си за момента, в който интернет ще спре и всички инфлуенсърки ще станат чистачки.

По тематиката с Диана Димитрова, Гъмов е безапелационен, че тази преживелица по никакъв метод не касае актьорската колегия. Според него има доста по-важни неща, протичащи се към българските артисти. Категоричен е, че него персонално Димитрова не го интересува по никакъв метод, пък в случай че ще и сама да се удря.

Споделя, че дотам към този момент му е писнало от тази тематика с Диана Димитрова, че му идва да признае, че той я е набил, въпреки в никакъв случай в живота си да не е посягал на жена.

 

По отношение на министъра на културата Велислав Минеков, Гъмов твърди, че даже не знае сега кой дава отговор за него. За някогашния пък споделя, че в случай че му шибне един тупаник от просто Наско ще стане малко по-сложен Наско.

Гъмов не крие, че безхаберието към българската просвета е безспорна подлост, която не може да го остави апатичен.

 

Никога до момента не е съжалил, че е станал артист, даже и по време на пандемията. Отказва обаче да уточни дали му се е наложило да изтегли заем през това време, с цел да може да си заплаща сметките.

Това, което желае да му се случи през 2023 година е да има мощ да промени простаците, само че е наясно, че няма по какъв начин да се случи. В себе си не желае да трансформира нищо.

 

Определя се като най-щастливият човек на света, работещ със страхотни сътрудници и пълнещи залите. Твърди, че има най-прекрасното семейство и другари.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР