Актьорът Станимир Гъмов е имал кратка авантюра с бившата жена

...
Актьорът Станимир Гъмов е имал кратка авантюра с бившата жена
Коментари Харесай

Гъмов спал с бившата на Юлиян Вергов, но я зарязал заради алкохола

Актьорът Станимир Гъмов е имал къса случка с някогашната жена на сътрудника си Юлиян Вергов – Ирина Ялъмова, научи HotArena. Флиртът им датира отпреди 3 години, само че завършил бързо. Вергов схванал, че с Гъмов са баджанаци, само че не се впечатлил, защото по това време с майката на щерка му били в бракоразвод.

В артистичните среди се приказва, че някогашната асистентка от шоуто „ Невада “ хлътнала съществено по Гъмов , само че той предпочел да се отдаде на огромната си пристрастеност – алкохола. Ирина го следвала по петите, само че кукловодът я отрязал, тъй като не желал да се обвързва. В един миг даже не запомнил, че Ялъмова е предходна през леглото му, тъй като непрестанно бил заслепен от спиртни питиета. Така случката завършила без да се развие в нещо съществено.

Преди да влезе в къщата на БИГ Брадър Станимир се заклел да ограничи алкохола и да се огледа за някоя подобаваща жена, написа ‚Уикенд “. С някогашната си брачна половинка Ани се раздели след цели 11 години брак и още веднъж повода е в алкохола. Гъмов хлътна крепко и по фолк певицата Преслава по време на присъединяване им във ВИП Брадър, само че след края на шоуто пътищата им се разделиха. Името му се свързва с тези на Стефания Колева и писателката Яна Борисова, само че артистът не е афиширал връзка с никоя от изброените.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР