Актьорът сподели, че след раздялата с Джоли е тръгнал на

...
Актьорът сподели, че след раздялата с Джоли е тръгнал на
Коментари Харесай

Брад Пит за брака си с Анджелина: 12 години ад

Актьорът показа, че след раздялата с Джоли е тръгнал на психолог, с цел да върне душевното си равновесие. Той нееднократно е признавал, че проблемите в брака му били от много време. Заради фамилните дрязги даже почнал да протяга ръка към бутилката.

От последния брой на списание Star обаче излиза наяве, че животът сред двамата, най-малко съгласно 53-годишния артист, бил „ 12 години ад”. Осведомен източник, поискал анонимност, е споделил пред изданието, че Пит единствено видимо се посипва главата с пепел и съжалява за брака с Джоли. „ Връзката им беше обречена още през цялото време поради непрекъснатите драми и яд.

Те в никакъв случай не са имали нищо общо с изключение на положителния секс ”, декларира информаторът. Изглежда Пит се е справил с депресията си, съдейки по мълвата, че си е хванал ново гадже – 21-годишната английска актриса Ела Пернел. Двамата работят дружно над екранизацията на книгата на Стефани Данлър „ Sweetbitter”, където Пит се изявява като продуцент, а на младата актриса е поверена основната роля. Джоли към момента не е коментирала новината. Тя е съсредоточила всичките си старания над възпитанието на децата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР