Актьорът Славчо Пеев направи невероятен жест на сцената на Сатиричния

...
Актьорът Славчо Пеев направи невероятен жест на сцената на Сатиричния
Коментари Харесай

Славчо Пеев направи нещо невероятно на сцената за Ламбо и Стоянка Мутафова

Актьорът Славчо Пеев направи необикновен жест на сцената на Сатиричния спектакъл. В петък вечерта той трябвало да изнесе своето зрелище „ Сатирични истории “, в което споделя занимателни персонални истории.

Вместо това, обаче, цяла към този момент той разказвал истории за Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова, които ни напуснаха в границите на 10 дни.

„ Много съм обвързван и с двамата. Със Стефан бяхме дружно още в академията. Със Стояна пък съм обиколил целия свят “, показа Пеев пред bTV.

Относно неизчерпаемата сила, с която всички ще запомнят „ Госпожа Стихийно злополучие “, той разяснява: „ Това е от Бога, това не се учи, не се репетира “.

Пеев описа преживелица от последните години на Мутафова, когато тя пристигнала с кола в театъра и едвам ходела. Оплакала се, че я болят краката. На сцената, обаче, се случило знамение: „ Тя тичаше като кон. Откъде тая сила? Сцената я променяше. Тя ставаше различен човек “.

„ Прост човек се играе от в действителност надарен артист. Парадоксално, само че факт. Нейните простачки, тя ги играеше гениално “, сподели още артистът.

Той си спомни и за брачна половинка на Мутафова – Нейчо Попов: „ Нейчо беше неповторима персона. Страхотен актьор. Аз съм доста обвързван с Нейчо, оттова и със Стояна “.

„ Велика беше “, не спря да повтаря с треперещ глас артистът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР